Horoscop 2018 – Previuni complete pentru zodia SCORPION

0
121

Horoscop 2018 – Previuni complete pentru zodia SCORPION 1Horoscop 2018 Scorpion – Vor avea parte, în continuare, de instabilitate emoțională și fluctuaţii sufletești în viaţa de familie, cu schimbări bruşte şi neaşteptate şi despre care s-a scris mult, în ultimii ani.

Li se întâmplă toate acestea pentru că ei trebuie să învăţe să-şi dezvolte permanent echilibrul emoțional, indiferent de circumstanțe.

Saturn este în Casa a 3-a, a comunicării și vor trebui să lucreze intens, să depună mai multe eforturi pentru transformarea interioară şi pentru regăsirea profunzimii psihologice care îi caracterizează. Viciul suprem este încăpățânarea, pentru că nu vor să cedeze ușor în nici un plan şi de aici problemele afective.

Studiile spirituale necesită un efort constant şi răbdare. Pentru anul 2018, în ansamblu, elementul de apa este unul dintre cele mai puternice, pentru că sunt destule planete în semne de apă, aşa că anumite sensibilități ar putea fi încălcate şi nu cu rea intenție.

  • Stăpânul semnului – Pluto şi Marte
  • Culoarea specifică – roşu intens, maro închis şi negru
  • Metalul caracteristic – plutoniu
  • Cristalele semnului – Acvamarin, Agat de Botswana, Carneol, Hematit, Jasp,
  • Malahit, Ochi de pisică, Ochi de tigru, Piatra lunii, Piatra sângelui

Horoscop 2018 Scorpion Oportunităţile

Până la mijlocul toamnei cel puțin, vor avea o combinație planetară curioasă, între plăcerea de a se chivernisi a Scoprionului, care este pusă în umbră de plăcerea de a călători.

Jupiter se află în semnul lor, în Casa a 1, a personalităţii. Vor să fugă cât mai departe şi să se distreze. Cred că nu doar au nevoie ci și merită o pauză, şi cu toate acestea le este destinat să fie singuri.

Aş spune că au noroc de o răsplată în sensul de fidelizare a clientelei şi se vor fi recompensaţi cu cazări gratis la hoteluri renumite sau fac parte dintr-un program în care loialitatea faţă de o persoană, de o instituţie, de un parteneriat, le aduce aceste beneficii, ca să nu mai vorbim de cele sociale, de grup, oferte de achiziţie, precum și o întreagă lista de contacte care să le asigure mersul mai departe.

Mijlocul lui aprilie va fi o adevărată pleaşcă pentru ei, deoarece pot să plece sau să-şi facă o rezervare pentru o vacanţă de sezon şi cum este o zi fertilă, iar cuplurile care nu au încă copii dar îşi doresc unul, l-ar putea concepe acum. La fel de ofertante se arată şi zilele de 6 iunie şi 18 septembrie.

Pe 8 noiembrie, Jupiter se mută în Săgetător dar ei vor simţi mâna norocului pe capul lor abia după 22 noiembrie, când tranzitul jupiterian va schimba accentul de pe dorinţa de a călători pe aceea a carierei, atunci când Nodurile Lunare vor schimba semnul, pe 16 noiembrie.

Este un moment numai bun să-şi depună CV-ul pentru un alt loc de muncă, să fie contactaţi de firme de plasare a forţei de muncă în străinătate, să fie promovaţi, să propună proiecte care să-i aducă în atenţia consiliului de conducere a vreunei multinaţionale, să ajungă să orbiteze în preajma oamenilor cu putere, să-şi lanseze propria companie sau să angajeze o firmă de PR pentru a-i asigura deschiderea propriei afaceri.

Citeste si :  HOROSCOPUL DE ASTAZI – 24 NOIEMBRIE 2018

Zile importante din acest punct de vedere pot fi 24 iulie, 8 august, când farmecul lor îi va da gata pe toţi, vor folosi tehnici psihologice, chiar şi cele mai puţin ortodoxe ca să scoată în evidenţă valoarea muncii lor, sau câmpul de acţiune care se deschide între 18 august şi 25 septembrie, în care se vor mişca asemenea peştelui în apă, vor încheia alianţe sau contracte de afaceri cu beneficii pe termen lung, îşi vor găsi un loc de muncă mai bun sau vor deveni mentorii unor grupuri în formare.

Horoscop 2018  Scorpion Provocările

Indiferent de vârsta lor reală, cu Saturn în Casa a 3-a a comunicării şi a comunităţii în care trăiesc, este posibil să se simtă ca și cum ar fi sărit peste tinereţe, direct în maturitate, la vârsta de mijloc.

Apar primele fire albe, primele riduri, unele pete de vârstă, primele semne de boală cum ar fi problemele articulare, cele de metabolizare a calciului în organism prin scăderea densităţii osoase, de flexibilitate şi de mobilitate, tulburări de vedere si de auz.

Totuşi, Saturn în această poziţie le oferă înțelepciune şi sentimentul de securitate, e drept, câştigat cu greu şi care vine din disponibilitatea sincerității cu ei însăşi. Devin mai autoritari și mai puțin sociabili, poate şi pentru că odată cu amplificarea acestei laturi a personalităţii lor creşte şi teama că celor din jur nu le place sau le este teamă de ei. Să nu-şi facă probleme, oamenii admira profunzimea lor.

Curiozitatea acestui tranzit este că pierderea în greutatea este vizibilă dar nu într-atât cât să sperie ci ca şi cum s-ar afla într-un proces prematur de îmbătrânire. Dacă s-au ocupat de fleacuri până acum, de astăzi înainte trebuie să întoarcă placa şi să se ocupe de treburi serioase.

Ar putea atrage critici de genul că li se va vorbi cât se poate de clar despre defectele lor. De asemenea, ar putea simţi brusc îmbătrânirea, prin senzaţia că toată responsabilitatea cade pe umerii lor.

Şi se vor simţi deprimaţi, morocănoşi și neiubiţi, ceea ce evident nu este aşa. Dacă îşi vor permite să lase puţin garda jos şi îi va lăsa pe cei dragi să vadă omul din spatele măştii, vor fi incredibil de surprinşi de gesturile și de afecţiunea care li se vor arăta. Vor vedea în copiii lor viitorul adult.

Să folosească zilele de 8, 13, 16 şi 22 noiembrie pentru a avea o conversație profund intimă cu cineva despre sine. Cu perspectiva lor de a vedea lucrurile, prin puterea lor de penetrare mentală, îi poate ajuta să vadă de ce au nevoie pentru a schimba lucrurile şi pentru a se simţi cu adevărat fericiți.

Cât Saturn va fi retrograd, timp de patru luni, nativii Scorpion s-ar putea simţi mai nesiguri, serioşi, pragmatici, prudenţi și vor trăi intens teama de respingere. Vor avea impresia că le este mai greu decât de obicei să-şi atingă obiectivele propuse și şi-ar putea reconsidera direcţia de viaţă. Să numere până la 10, în gând, atunci când cineva îi critică şi vor evita astfel disputele, iar capacitatea lor de a conduce se va impune.

Familia, dragostea și viața socială

Citeste si :  HOROSCOPUL DE ASTAZI – 31 IULIE 2018

În Casa a 7- a, a parteneriatelor de orice fel, inclusiv a căsătoriei, va intra pe 15 aprilie Uranus, unde va sta 7 ani,deci vorbim deja de o casă foarte implicată în 2018.

În concluzie, acest câmp de acţiune, care ţine de status-quo-ul nativilor Scorpion, nu se schimbă prea mult faţă de 2017. Au o mare libertate de mişcare și dacă aleg să facă ceva legat de aceste domenii drumul este deschis, fără blocaje, dar, părerea mea este că alte domenii ale vieții vor fi mult mai importante pentru ei acum.

Cei care au o relaţie pe care vor să o oficializeze sau sunt singuri şi doresc o relaţie, vor avea ocazia să o facă între 17 februarie – 7 martie, 20 august – 17 septembrie, perioadă bună şi pentru finanţe, de asemenea, şi între 10 septembrie – 8 ianuarie 2019. Această ultimă perioadă este cea mai interesantă.

Venus care, de obicei, stă doar o lună într-un semn, va sta în Scorpion aproape 4 luni, fapt extrem de neobişnuit, dar asta se datorează retrogradării, deci le va fi aproape o bună perioadă de timp. Dragostea îi urmăreşte şi mai mult ca sigur, vor găsi ceea ce caută.

În multe cazuri, poziţia arată o relație extrem de vie, adică departe de a fi una obişnuită. De ce? Pentru că Venus va fi retrogradă în această perioadă iar Marte, războinicul, se va afla în Capricorn unde este în exaltare. Poate rezista iubirea la asemenea presiuni? Posibil , dar puțin probabil.

Şi cei căsătoriţi se vor confrunta cu probleme, deci relaţiile vor fi supuse unui sever test de afectivitate iar riscul ca cei căsătoritţi să rămână singuri este foarte mare. Părinţii singuri şi frații nativilor Scorpion au perspective mari pentru căsătorie sau pentru o relaţie serioasă. Copiii de vârsta căsătoriei însă, vor trebui să aștepte până anul viitor.

Stăpânii vieţii lor sociale sunt Mercur – prieteni şi Venus – dragoste, planete care fac parte din categoria planetelor personale şi care se mișcă foarte repede, trec prin toate semnele și casele temei natale în fiecare an, cu excepţia lui Venus care datorită tranzitului lung prin Scorpion, nu va apucat să parcurgă toate semnele.

Astfel că oportunităţile vizând prieteniile şi iubirea vor veni în moduri neaşteptate. Nevoile lor, în schimbare, ating şi latura romantică. Există o lege a compensării care operează cu viețile tuturor şi care îşi are rădăcinile în echilibrul existent în natură.

Când un domeniu al vieții este slab, înseamnă că altul este mai puternic. Excesele dintr-un domeniu induc provocări nerealizate într-altul. Femeia care este prea frumoasă constată că nu este acceptată de celelalte femei care o văd ca pe o amenințare și, de multe ori, face alegeri greşite.

Când o ușă se închide, se deschide o alta. Deci, dacă viața socială mai mult nu este decât este, universul a compensat acest lucru prin latura financiară puternică în 2018.

Citeste si :  Miscarea BNR care anunta apocalipsa economica

Scorpionul este un semn zodiacal căruia îi plac lucrurile clar definite şi relațiile bine structurate. Sunt prudenţi când vine vorba despre căsătorie, dar atunci când se angajează într-o relatie, tind să fie credincioşi și cer acelaşi lucrur partenerului pe care, din păcate, îl suspectează de infidelitate destul de des! Gelozia Scorpionului este legendară. Gelozia lor este atât de intensă încât şi numai gândul la o posibilă infidelitate îi face să ia foc.

Un alt domeniu important dar volatil în acelaşi timp, este Casa a 5-a a iubirii, a copiilor şi a creativităţii unde se află Neptun, planetă cu efecte pe termen lung și care a adus şi aduce schimbări profunde. El aduce spiritualitate printr-un sentiment de iubire necondiţionata în casă, acesta este scopul lui.

Acest lucru se manifestă prin tipuri imaginative de decor, peisagistică și design interior. Mulţi dintre nativii Scorpion se vor muta mai aproape de apă. Neptun, care este şi stăpânul Casei a 5 – a, a copiilor, sugerează că fie copiii sunt pe drum, fie că vor face aceste schimbări de dragul copiilor.

Pe de altă parte, Neptun este cea mai spirituală dintre planete. Este o planetă de revelație care dezvăluie binele, răul şi urâtul, aşa că revelaţiile nativilor Scorpion ţin de propria persoană sau de familie, ca întreg. Vor descoperi scopul spiritual al familiei lor, că au fost aduşi împreună pentru un motiv bine determinat. Unul din părinţi va face o alegere norocoasă în acest an.

I-aş sfătui să nu se gândească să cumpere sau să vândă vreo casă sau un apartament anul acesta pentru că din august, Luna Neagră le intră pentru următoarele 10 luni în Casa a 4-a care, mundan, este o casă a real estate-ului. Relațiile cu părinții se vor îmbunătăți vizibil după 8 noiembrie, cele cu fraţii lasă de dorit iar cele cu copiii au un gust dulce-amărui. În schimb, relațiile cu nepoții vor fi minunate.

Scorpionii au tendința să se alieze în afaceri cu cei care sunt mai bogați decât ei de obicei, iar aceste relaţii sunt destul de intense, astfel încât în momentul când se pune problema partenerului de viaţă, vor căuta întotdeauna pe cineva plăcut ca fire, harnic, amabil, stabil și alături de care simt că pot merge ușor.

Îşi doresc o persoană loială pe care să se poată baza iar ei să ducă lupta vieţii lor pentru devenire. Pentru un Scorpion, partenerul, fie el iubit, prieten sau soţ, este un partener real şi nu un adversar, adică, mai presus de toate ei caută un aliat şi nu un concurent.

Dacă iubiţi un Scorpion veţi avea nevoie de multă răbdare. Va trece multă vreme, o perioadă destul de lungă de timp, pentru a cunoaște un Scorpion, deoarece el nu se lasă citit chiar aşa de ușor.

Dacă însă sunteţi consecvenţi în iubire şi emoţia voastră este reală, vi se va permite, treptat, să pătrundeţi în lumea interioară a minții și a inimii sale.

Lasa un comentariu aici !

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.