HOROSCOPUL DE ASTAZI – 22 SEPTEMBRIE 2018

0
351
HOROSCOPUL DE ASTAZI – 22 SEPTEMBRIE 2018 1
HOROSCOPUL DE ASTAZI – 22 SEPTEMBRIE 2018

Horoscopul zilnic te ajuta sa afli cum iti va merge in dragoste, sanatate sau cariera. Horoscopul zilnic iti dezvaluie in fiecare dimineata ce spun astrele despre zodia ta, indiferent ca esti Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator sau Pesti. Previziunile astrologice zilnice te pot ajuta sa iei deciziile corespunzatoare in ceea ce priveste zodia ta. Horoscopul zilnic este bazat pe astrograma interpretata de specialisti.

Horoscop 22 septembrie 2018 Berbec

Berbecii trebuie să încerce să nu se închidă în ei astăzi. Nu trebuie să se lase atinşi de negativism şi agresivitatea oamenilor din jur. Aceşti nativi trebuie să ştie că sunt înconjuraţi de foarte mulţi oameni geloşi şi invidioşi. Sfatul astrelor este să să-i lase în pace, să nu-i bage în seamă. Berbecii nu trebuie să-şi piardă energia cu astfel de oameni. Este mai bine să aibă grijă de ei, de familia lor şi de casă. Astăzi au șansa de a achiziționa un obiect elegant, care va completa cu succes decorul de acasă.

Horoscop 22 septembrie 2018 Taur

Astăzi, Taurii trebuie să fie prudenţi pentru că temperamentul lor se va aprinde cu ușurință.  Negativitatea le va aduce multe probleme, inclusiv certuri mari cu prietenii. Vor avea nevoie de ajutor și sprijin de la unul dintre prieteni. La jumătatea zilei, Taurii vor întâmpina o problemă serioasă din care nu vor putea fi scoşi decât de un prieten loial.

Horoscop 22 septembrie 2018 Gemeni

Gemenii sunt ușor distrași astăzi. Vor fi confuzi şi rătăciți pe tot parcursul zilei şi se vor pierde în amănunte banale. Cel mai bine ar fi să se dedice unui hobby. Dacă îşi vor planifica bine cele 24 de ore ale zilei, se vor putea dedica cu succes acestui hobby. Mai pe seară, Gemenii se vor întâlni cu prietenii, vor face o călătorie scurtă sau îşi vor ajuta o rusă.

Horoscop 22 septembrie 2018 Rac

Racii îşi vor rezolva astăzi cu succes o problemă financiară complexă. Vor face rost exact de suma de bani de care aveau nevoie. Condiții favorabile îi vor ajuta în acest sens. Înainte de a cheltui acești bani, Racii sunt sfătuiţi să facă un plan. Trebuie să pună cap de listă lucrurile importante şi să nu facă cheltuili fără sens. Dacă au făcut recent o promisiune, nu trebuie să uite de ea. Această persoană nu îi va ierta dacă nu se ţin de cuvânt.

Horoscop 22 septembrie 2018 Leu

Leii ar trebui să petreacă timp în natură. Bucurați-vă de ieșiri în aer liber, dar nu uitați că schimbările de vreme vă pot îmbolnăvi. O discuție cu o rudă v-ar putea deranja. Aceasta v-ar putea întreba ceva la care nu vreți să răspundeți. Schimbați subiectul. Dacă sunteți singuri, nu fugiți de flirturi astăzi.

Horoscop 22 septembrie 2018 Fecioară

Fecioarele sunt calme astăzi și lipsite de anxietate. Însă, nu sunteți scutiți de momente mai dificile. Prietenul sau prietena nu se simte bine și atunci ar putea să-și verse nervii pe voi. Permiteți-le acestora să se calmeze și abia apoi vorbiți. Dacă aveți o pasiune la care ați renunțați, reveniți la ea.

Horoscop 22 septembrie 2018 Balanţă

Balanțele încearcă să fie calme și pasive astăzi. Pregătiți-vă pentru o luptă care urmează să o dați în viitor. Ar fi bine să dormiți mult și să beți multă apă. Purtați o discuție cu o persoană plină de înțelepciune. Ascultați ceea ce spune, știind că sfaturile pe care vi le dă vin din multă experiență.

Horoscop 22 septembrie 2018 Scorpion

Scorpionii vor fi confuzi azi, mai ales din cauza responsabilităților care s-au acumulat în ultima perioadă. Nu încercați să rezolvați fiecare problemă imediat. Acționați gradual. Timpul este prietenul vostru. Vă va ajuta să depășiți greutățile.

Horoscop 22 septembrie 2018 Săgetător

Săgetătorii trebuie să fie cu ochii în patru astăzi, mai ales cu privire la anumite persoane care vor încerca să trădeze. Nu creaţi prietenii bazate pe încredere cu persoane despre care nu ştiţi nimic şi nu faceţi publice informaţii despre venitul vostru, despre serviciu sau adresa unde locuiţi. Păstraţi toate lucrurile importante doar pentru voi şi nu oferiţi ocazia vreunui hoţ să câştige în faţa voastră. În rest, vă puteţi bucura de weekend în cadru familial, puteţi chiar face o mică escapdată la munte.

Horoscop 22 septembrie 2018 Capricorn

Capricornul are şansa în această zi să repare anumite greşeli din trecut. Tot ce trebuie să faceţi este să fiţi sinceri cu voi, iar acestea se vor rezolva mai repede decât aţi crede. Este posibil ca într-un anumit moment al vieţii să hotăriţi că nu doriţi să aveţi pe nimeni alături, dar acest fapt nu trebuie să vă separe de societate sau cei apropiaţi. Este o perioadă trecătoare, din care veţi reuşi să vă cunoaşteţi pe voi mai bine şi să înţelegeţi ce vă doriţi cu adevăratd e la cei din jur, dar surprizele pot apărea oricând.

Horoscop 22 septembrie 2018 Vărsător

Vărsătorii trebuie să fie atenţi la sarcinile pe care le au astăzi de îndeplinit. Încercaţi să vă creaţi o listă de priorităţi, pentru a vă ordona toate acţiunile. Nu încercaţi să leneviţi sau să petreceţi prea mult timp în faţa televizorului, mai ales dacă aţi promis familiei că veţi sta împreună şi nici nu rămâneţi peste program la serviciu, irosindu-vă toată energia rezolvând sarcini extrem de grele. Dacă veţi înţelege cum să faceţi paşi mici, dar importanţi, veţi avea o zi atât productivă, cât şi relaxantă.

Horoscop 22 septembrie 2018 Peşti

Peştii au ocazia să revadă o anumită persoană, căreia nu i-au oferit atenţie în trecut. Chiar dacă la început, conversaţia va fi una de complezenţă, politicoasă, din câteva fraze, această întâlnire neaşteptată va da startul unei prietenii sau relaţii amoroasă care va dura ani buni de acum încolo. În general, concentraţi-vă asupra unor sarcini uşoare, care nu necesită mult efort şi energie, iar seara relaxaţi-vă alături de membrii familiei.

Visits: 0

STIREA TA - Dacă esti martorul unor evenimente deosebite, fotografiaza, filmeaza si trimite-le prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.