„Iarna ca o sărbătoare“, în expoziție la Galeriile Cromatic

0
139

Centrul Judeţean pentru Conservarea şi Promovarea Culturii Tradiţionale Dolj vernisează, marți, 15 decembrie 2020, expoziția „Iarna ca o sărbătoare“, în Galeriile „Cromatic“, expoziție care îmbină armonios candoarea picturilor realizate de copii și măiestria cusăturilor pe etamină ce poartă semnătura Marinelei Carauleanu – Dobra (referent la Casa de Cultură a Municipiului Calafat și coord. al Muzeului Satului Calafat).

Expoziția „Iarna ca o sărbătoare“ este organizată de Centrul Județean pentru Conservarea și Promovarea Culturii Tradiționale Dolj, în parteneriat cu Casa de Cultură a Municipiului Calafat, Muzeul Satului Calafat, Școala Gimnazială „Constantin Gerotă“ (prof. coord. Adina Duță),  Liceul „Independența“ Calafat (prof. coord. Adina Duță), Clubul Copiilor Calafat (prof. coord. Sorina Dumitrașcu).

Expoziția va fi deschisă în perioada  15 – 27 decembrie 2020. Intrarea este liberă, iar accesul este permis în grupuri de maximum 4 persoane, cu obligativitatea purtării măștii (medicală/nonmedicală) pe toată durata vizitei, în intervalul orar 09:00 – 16:00, de luni până vineri.

De asemenea, lucrările vor mai putea fi admirate și pe paginile facebook ale instituției: Centrul Creației Populare Dolj (https://www.facebook.com/ccp.dolj) și Galeriile Cromatic, Centrul Creației Populare Dolj (https://www.facebook.com/CJCPCTDj). 

Lasa un comentariu aici !

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.