Iata cum arata Marele Jaf pus in practica de PSD la Malu Mare …

0
991

Comuna Malu Mare este condusa de Ilie Dodocioiu. Acesta a trecut la PSD in luna aprilie a anului trecut, venind de la UNPR, impreuna cu un lot de inca 13 primari. Foarte mandru, presedintele PSD Dolj, Claudiu Manda, s-a fotografiat atunci cu cei 14 primari traseisti.

Iata cum arata Marele Jaf pus in practica de PSD la Malu Mare ... 1

Iata mesajul primit de redactia aktual24.ro din partea unei locuitoare din Malu Mare in legatura cu ce se intampla in comuna condusa de primarul pesedist:

Sunt un cetatean de buna-credinta din comuna Malu Mare, judetul Dolj, si vreau sa va aduc pe aceasta cale la cunostinta o serie nereguli grave ce au loc in Primaria Malu Mare. Persoanele care conduc acest jaf asupra institutiei sunt: primarul, administrator, viceprimar, contabila + altii.

Vreau sa enumar doar cateva dintre neregulile depistate

1. Au rudele angajate in primarie, inclusiv concursurile de ocupare ale functiilor au fost aranjate, numai anumiti oameni sa se poata incadra pentru concurs.

Iata cum arata Marele Jaf pus in practica de PSD la Malu Mare ... 2

2. Administratorul nu ar trebui sa ocupe aceasta functie publica. El declara acum cativa ani ca a piedut 40% din capacitatea de munca. El a primit o lovitura la cap puternica, in urma acesteia a avut nevoie de multe zile de spitalizare, a fost si un proces prin care a obtinut daune. Acest administrator  semneaza documnente de sute de mii de ron (unul dintre acestea este o gradinita in valoare de 500 000 de euro / foarte mult supraevaluata), autorizatii constructie (a semnat o autorizatie de constructie sub linia de inalta tensiune si a murit un om care nu avea ce cauta acolo sa construiasca).

Iata cum arata Marele Jaf pus in practica de PSD la Malu Mare ... 3

3. Asfaltare facuta in bataie de joc (nerespectate etapele din contract, straturi, latimi, lungimi etc) cu o firma controversata stiuta cum face lucrarile si licitatiile pe nume CONDOR PADURARU SRL careia i-a atribuit in continuare asfaltari. (Recorder are o ampla ancheta despre Condor Paduraru, vezi aici).

Iata cum arata Marele Jaf pus in practica de PSD la Malu Mare ... 4

4. Canalizare care nu este altceva decat o teava ingropata. Foarte multa lume nu se va putea lega la aceasta pentru ca nu este realizata cum trebuie. Pe aceasta lucrare primarul ar fi primit (stie mare parte din comuna) pentru fata lui un Mercedes.

5. Motorina exagerat de multa consumata in valoare de 72800 ron (aproximativ 13 tone) in 2018.

6. Tonere de imprimanta exagerat de multe, achizitionate de zeci de mii de ron, care rivalizeaza cu primaria Craiova la cheltuieli si cu locuitori de 10 ori mai multi. Culmea pe langa asta hartie nu a fost cumparata pentru a folosi aceste tonere, deci sunt cheltuieli fictive.
7. In 24 dec 2019 a dat 84.000 ron pentru inventar.

Iata cum arata Marele Jaf pus in practica de PSD la Malu Mare ... 5

8. Terenul de fotbal l-a distrus (DESI NU AVEA VOIE SA II SCHIMBE DESTINATIA) cu un asa zis proiect, comuna avand echipa de fotbal …. suspiciunile sunt pe langa banii cheltuiti cu acest proiect ar fi interesat imobiliar de terenul care ramane pe langa care este valoros. Lucrarea i-a fost data nasului fiului sau Iulica Bacioiu cu care mai are si alte afaceri. Firma acestuia se numeste TERRA SILVA SRL si o gasiti implicata in cateva dosare penale impreuna cu Cotea Rodica, care este si contabila primariei si totodata cuscra domnului Bacioiu. Mentionez ca doamna Cotea Rodica nu ar mai avea voie sa fie contabila primariei atat timp cat ea este cercetata intr-un dosar penal si gasita vinovata de prima instanta. Oare domnul primar nu se afla in situatia de abuz in serviciu atat timp cat ii permite acesteia sa faca in continuare plati. I-a dat nasului inclusiv contract sa aduca lemne la caminul de batrani valoare 75000 ron care nu se regasesc in depozitul caminului.

9. Improprietareste fraudulos oameni de-ai lui( ex: Tatulea Tinel, Ghindeanu Dan) pentru bani sau pentru voturi. In primarie primeste doar cel care este cu el. Daca nu esti cu el nu primesti acte care din punct de vedere legal ar trebui sa le primesti sau isi bate joc de oameni punandu-i sa vina de mai multe ori (abuz in serviciu). Pe langa aceasta este lume speriata ca a fost amenitata cu locul de munca (mai ales cei in subordinea primariei si pe altii pe linie de partid) sau a trimis controale la cei cu firme ca sa forteze lumea sa fie cu el.

Sper sa luati atitudine asupra acestor nereguli!!!

P.S Cosmin Dricu de la Curtea de Conturi Dolj este prieten cu primarul

Claudiu Manda, sef de campanie al PSD pentru alegerile locale si parlamentare

Claudiu Manda, seful pe linie politica al primarului din Malu Mare, a fost laudat luni de presedintele PSD, Marcel Ciolacu, si promovat ca sef de campanie al PSD.

„Domnul Claudiu Manda o sa fie seful de campanie. Va lucra alaturi de Mihai Tudose. Doi oameni care stiu sa faca alegeri si care au castigat alegeri”, a spus Marcel Ciolacu dupa sedinta CEX al PSD.

In aprilie 2019, dupa primirea lui Dodocioiu in PSD, Manda declara foarte mandru: ”Impreuna si cu domnii primari suntem mai multi si mai puternici”.

 

Hits: 6

STIREA TA - Dacă esti martorul unor evenimente deosebite, fotografiaza, filmeaza si trimite-le prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.