Ieri Craiova a citit Constitutia .. 1
Ieri Craiova a citit Constitutia ..

Craiovenii au început să se adune în Piața Mihai Viteazu din centrul urbei, unde se organizează un protest inedit, pe care organizatorii l-au intitulat ”Craiova citește Constitutia”. La această oră au ajuns în piață șase tineri, care și-au adus și scaune cu ei, precum și copii ale textului Constituției României. Jandarmii care asigură paza evenimentului s-au îndreptat către tinerii protestatari, în urmă cu câteva minute, I-au întrebat de ce se află acolo, după care oamenii legii s-au îndepărtat către mașina lor. Potrivit unui anunț pe Facebook postat de organizatorii evenimentului, prin acest protest inedit prin care se lecturează Constituția României, participanții la eveniment vor să atragă atenția că le pasă de situația țării, în lumina ultimelor evenimente.

Citeste si :  Consiliul Judetean Dolj a obtinut terenul pentru extinderea Aeroportului din Craiova, o investitie de sapte milioane de euro
Ieri Craiova a citit Constitutia .. 2
Ieri Craiova a citit Constitutia ..

Cetățenii sunt invitați să aducă cu ei textul Constituției României, fie în format tipărit, fie pe un suport electronic, pentru a fi lecturat în Piața Mihai Viteazu din centrul Craiovei. Protestul inedit, din ciclul ”Corupția ucide”, va avea loc între orele 14:00-18:00, conform anunțului făcut de organizatori pe rețeaua de socializare Facebook. „Sâmbăta aceasta ne întâlnim să citim împreună, dar fiecare pentru el, Constitutia României. Nu dorim să pornim o dezbatere, nici să îi comentăm textul, ci doar să îl citim public pentru a le arata că ne pasă cu adevărat de esenţa problemei. Haideţi să le arătăm că rezistăm împreună, într-un mod inteligent!“ , au spus organizatorii pe rețeaua de socializare.

Citeste si :  Street Food Festival ajunge la Craiova
Ieri Craiova a citit Constitutia .. 3
Ieri Craiova a citit Constitutia ..

La ora 14:15 în piață se adunaseră circa 20 de personae, care s-au așezat pe scaune și au început să lectureze din Constituția României. O parte a protestatarilor au banderole albe legate la brațe pe care scrie ”REZIST”.

Si in aceasta seara incepand cu ora 18 in Piata Mihai Viteazul va continua protestul iar Jurnal de Craiova va fii alaturi de voi pe facebook cu transmisie live !

Sursa acestui articol Gazeta de Sud !

Lasa un comentariu aici !
Conținutul website-ului Jurnal de Craiova este destinat exclusiv informării publice. Toate informaţiile publicate pe acest site de către Jurnal de Craiova sunt protejate de către dispoziţiile legale incidente. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conţinutului acestui website. Dacă sunteţi interesaţi de preluarea ştirilor Jurnal de Craiova, vă rugăm să ne contactați folosind formularul Contact.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.