Imagine Europe: Care este viziunea ta asupra Europei in 2050?

0
438

Imagine Europe: Care este viziunea ta asupra Europei in 2050? 1Imagine Europe este un concurs de idei care invita pe toata lumea, indiferent de varsta sau nationalitate, sa isi prezinte viziunea asupra Europei in 2050 printr-un text scurt si un video.

Scrie un text de pana la 500 de cuvinte pe tema „Viziunea mea despre Europa in 2050”. Inregistreaza textul intr-un format video de maxim 3 minute, apoi trimite textul si video-ul pe www.imagineeurope.eu/participate, pana pe 28 februarie 2019. Intregul regulament se gaseste pe site, la sectiunea About.

„Poti sa folosesti diverse imagini video pentru a-ti ilustra ideile, fie poti sa te filmezi pe tine, prietenii sau familia ta. Video-ul poate sa fie in limba romana, insa, in acest caz, este nevoie de subtitrare in engleza, iar atunci cand il trimiti, trebuie sa incarci ambele variante, unul cu subtitrare si altul fara. Poti sa ne prezinti fie o viziune generala asupra viitorului nostru in 2050, sau poti selecta un anumit domeniu pe care vrei sa il analizezi mai in detaliu, precum: schimbarile climatice, protectia mediului, educatie, democratie, politici sociale, etc.. Important este sa fii creativ si sa te distrezi in timp ce realizezi materialul video.”, spune Andreea Melinescu, ambasador al proiectului.

Cel putin 5 participanti vor castiga, fiecare, 500 € si vor fi invitati la un workshop international cu europeni ce au putere de decizie (costurile de transport si cazarea fiind acoperite).

Castigatorii vor fi desemnati prin vot public, juriu si vot online. Votul online va conta 20%, votul public va avea loc in diferite orase ale Europei si va conta 40%,. Votul juriului va conta 40 %.

Concursul, initial, a primit finantare prin programul Erasmus+ al Uniunii Europene si se bucura de numerosi parteneri din Europa, la nivel national fiind organizat de Asociatia April Hub.

Visits: 0

STIREA TA - Dacă esti martorul unor evenimente deosebite, fotografiaza, filmeaza si trimite-le prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.