Imagini de SFANTA MARIA 2018. Felicitari pe care le poti transmite persoanelor care isi serbeaza onomastica

0
2286

Imagini de Sfanta Maria Mare 2018 • Felicitari de ziua numelui pentru: iubit(a), prieteni, rude, colege, sefe.

Va oferim mai cateva sugestii, idei de mesaje, sms-uri cu urari si felicitari pentru aceasta sarbatoare:

Zi sfanta Fie ca din aceasta zi sfanta, in drumul lin al vietii tale sa rasara mereu cate-o raza de soare care sa-ti aduca fericire si bucurie. La multi ani de Sfanta Maria!

Zi speciala Pentru ca astazi este o zi speciala pentru tine, ma alatur si eu celor ce-ti doresc din adancul sufletului un sincer La Multi Ani!

Ingerii sa-ti calauzeasca pasii La multi ani, Maria! Ingerii sa-ti calauzeasca pasii iar Sfanta Fecioara sa-ti lumineze drumul in viata.

Imagini de SFANTA MARIA 2018. Felicitari pe care le poti transmite persoanelor care isi serbeaza onomastica 1

Toata fericirea Astazi e ziua numelui tau, un nume simplu si frumos, la fel de pur si gingas ca tine. Iti doresc numai bine si sa ai parte de toata fericirea din lume. La Multi Ani!
Mesaje de Sfanta Maria

Zi sfanta De Sfanta Maria, zi sfanta, sa se rasfranga asupra ta toata bunatatea si dragostea izvorate dintr-o inima mare. La multi ani!

Mesaje de Sfanta Marie Ziua numelui tau Este o zi cand sufletul invinge orice urma de tristete, cand tot ce a fost greu ti se pare usor. Este ziua numelui tau. La Multi Ani, Maria!

Prietena mea, Maria Sper sa ramai mereu un spirit tanar si plin de viata, sa fim mereu impreuna si sa nu uitam niciodata frumoasa prietenie dintre noi. La multi ani Maria!

Imagini de SFANTA MARIA 2018. Felicitari pe care le poti transmite persoanelor care isi serbeaza onomastica 2

Nume de Sfanta Chiar daca ai nume de Sfanta stiu ca diseara o sa dai de baut si o sa ne primesti cu masa plina.

De Sf. Maria De Sf. Maria, zi de mare sarbatoare primeste din partea mea cele mai sincere urari de bine, sanatate, mult noroc si implinirea tuturor dorintelor.

Imagini de SFANTA MARIA 2018. Felicitari pe care le poti transmite persoanelor care isi serbeaza onomastica 3

Imagini de SFANTA MARIA 2018. Felicitari pe care le poti transmite persoanelor care isi serbeaza onomastica 4 Imagini de SFANTA MARIA 2018. Felicitari pe care le poti transmite persoanelor care isi serbeaza onomastica 5 Imagini de SFANTA MARIA 2018. Felicitari pe care le poti transmite persoanelor care isi serbeaza onomastica 6

La multi ani Maria! Sa te bucuri de viata, de zambete, de tot ce e frumos. La multi ani Maria!

Este o zi cand sufletul invinge orice urma de tristete, cand tot ce a fost greu ti se pare usor. Este ziua numelui tau! La Multi Ani, Maria!

Visits: 5

STIREA TA - Dacă esti martorul unor evenimente deosebite, fotografiaza, filmeaza si trimite-le prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.