In Carpen se poate orice ! Grupurile sanitare din scolile Carpen si Cleanov costa 130.000 de lei ..

0
511

Comuna Carpen are multe probleme iar noi am descoperit doar o parte din ele . Azi va aducem la cunostiinta despre o investitie destul de costisitoare pentru un buget local subred cu multi bani veniti de la administratia judeteana avand in vedere ca salariile sunt foarte mari si un aparat administrativ stufos..

Am cautat pe Seap si am gasit 2 lucrari :LUCRARI DE REPARATII GENERALE SI DE RENOVARE PENTRU GRUPURI SANITARE SCOALA CLEANOV si LUCRARI GRUPURI SANITARE „SCOALA CARPEN” .

Cele 2 lucrari au costat 135.512 lei , o suma destul de mare pentru 2 grupuri sanitare dar in comuna Carpen se poate orice .

Oare ce au aceste grupuri sanitare special ? Asteptam si noi cateva fotografii din partea domnului primar si chiar un punct de vedere .

Asa cum am prezentat zilele trecute , am fost in Cleanov si situatia drumurilor este foarte proasta iar cei de acolo ne-au semnalat si alte probleme .

 

STIREA TA - Dacă esti martorul unor evenimente deosebite, fotografiaza, filmeaza si trimite-le prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.