In ce lume traieste Olgutu? Acum 3 zile explica ca amenajarea spatiilor verzi este o prioritate pentru administratia locala ..

0
71

Olgutu este din alt film se pare in aceste zile . In plina pandemie , Claudiu Manda a avut o postare pe reteaua de socializare prin care lauda amenajarea spatiilor verzi . Daca pentru administratia PSD este o prioritate , maine in sedinta CLM Craiova se vor duce unele fonduri de la Recreere (un alt portofoliu unde se sifoneaza banii) catre RAADPFL prin achizitia unor aspersoare..

“Amenajarea zonelor verzi ale orașului, extinderea acestora, întreținerea au reprezentat și reprezintă o prioritate pentru administrația locală. Echipele RAADPFL acționează în toate cartierele și parcurile din oraș. Pregătesc terenul pentru gazonat, montează pânză antiburuieni, plantează, amenajează spațiile verzi cu piatră decorativă.
Fiecare zonă a Craiovei este importantă, fiecare centimetru de zonă verde trebuie protejat!
Vegetaţia are un rol vital în moderarea climatului urban, iar spaţiile verzi bine întreţinute joacă un rol semnificativ în promovarea sănătăţii populaţiei urbane!” a scris Olgutu pe pagina de socializare ..

Citeste si :  DSP Dolj face o serie de precizari privind centrul de carantina de la Hotel Helin Craiova.

Am o singura intrebare pentru Olgutu , de cele 2 decese din judetul Dolj stiti ceva?

Lasa un comentariu aici !

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.