In plina pandemie , Consiliul Local al Municipiului Craiova propune achizitionarea unui sistem de irigare cu aspersoare

0
86

Consiliul Local al Municipiului Craiova are cateva propuneri interesante . In plina pandemie , Primaria Craiova vrea cu orice pret sa sifoneze banii in continuare .. Achizitia unui sistem de irigare cu aspresoare este exact ce avem nevoie acum ..

In loc sa achizitionam un aparat pentru a putea face peste 200 de teste impotriva coronoavirusului care costa aproximativ 50.000 de euro , noi cumparam aspersoare .. Cu siguranta si acest amendament o sa fie aprobat de Consiliul Local al Municipiului Craiova ..

Citeste si :  Scrisoare deschisa a Cadrelor didactice ale Colegiului Stefan Odobleja

Spitalele din Craiova au in acest moment o mare problema : lipsa echipamentelor de protectie !

“Prin adresa nr.39928/03.03.2020, Direcția Servicii Publice propune virarea sumei de 170,00 mii lei de la titlul II – Bunuri și servicii la titlul XIII – Active nefinanciare în vederea achiziționării de eurocontainere în cadrul capitolului 74.02
Protecția mediului, subcapitolul Salubritate.
Prin adresa nr.39650/02.03.2020, Direcția Servicii Publice propune virarea sumei de 500,00 mii lei de la titlul II –Bunuri și servicii, reparații curente la titlul XIII – Active nefinanciare în vederea achiziționării cu montaj a unui sistem de irigare cu aspersoare pop-up în zonele Parc Rovine și Pasaj-Pod Electro-Auchan.
Prin adresa nr.41374/04.03.2020, Direcția Servicii Publice propune virarea sumei de 810,00 mii lei de la titlul IV Subvenții la titlul XIII – Active nefinanciare în vederea demarării procedurii de achiziție publică pentru un nou obiectiv de investiții – ”Modernizare sistem centralizat de distribuție a energiei termice la consumatorii finali din PT 1 și PT Valea Roșie (PT și De, verificare tehnică de calitate, as.teh., ex.) și introducerea acestuia în Programul Anual De Investiții Publice pe anul 2020.” se arata intr-o propunere a Consiliului Local al Municipiului Craiova

Lasa un comentariu aici !

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.