In timp ce oamenii asteptau afara , APM Dolj a publicat un anunt privind emiterea acordului de mediu pentru Construirea fabricii de productie a etanolului din celuloza – Podari – CLARIANT PRODUCTS RO SRL

0
195

Ieri la Podari trebuia sa aiba loc o dezbatere publica privind Construirea fabricii de productie a etanolului din celuloza. La ora 14:00 trebuia sa fie prezenti si reprezentantii APM Dolj dar acestia au intarziat aproximativ 30 de minute .

La dezbaterea publica au participat aproximativ 200 de persoane care si-au exprimat punctul de vedere dar din cauza faptului ca nu au existat conditii normale , dezbaterea publica a fost reprogramata .

Agentia pentru Protectia Mediului Dolj anunta ieri publicul interesat asupra deciziei de emitere a acordului de mediu pentru proiectul ″Construire fabrica de productie a etanolului din celuloza″, propus a fi amplasat in comuna Podari, sat Podari, str. Principala, nr. 1, str. Dunarii, nr. 31C, 31N, 31E, 31F, 31G, 31J, 31P, 31R, 31S si str. Fabricilor, nr. 1, judetul Dolj, titular CLARIANT PRODUCTS RO SRL.

Citeste si :  Asa arata apa de Gioroc in Comuna PODARI !

Proiectul acordului de mediu si informatiile relevante pentru luarea deciziei pot fi consultate la sediul Agentiei pentru Protectia Mediului Dolj, str. Petru Rares nr. 1, in zilele de luni – joi intre orele 8,00-16,30 si vineri intre orele 8,00-14,00, precum si in documentul de mai jos.

Proiect Acord Clariant by Jurnalde Craiova on Scribd


Observatiile/contestatiile publicului se primesc la sediul Agentiei pentru Protectia Mediului Dolj str. Petru Rares nr. 1, fax: 0251.419.035, e-mail: office[@]apmdj.anpm.ro, pana la data de 29.08.2019.

Lasa un comentariu aici !

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.