Inca 150 de banci pentru „odihna și recreerea“ craiovenilor

0
94

Inca 150 de banci pentru „odihna și recreerea“ craiovenilor 1Primaria Craiova a demarat, zilele trecute, procedura de achizitie publica pentru cumpararea a 150 de banci de agrement cu spatar si cotiere, destinate pentru „odihna si recreerea cetatenilor“, asa cum se precizeaza in caietul de sarcini intocmit de municipalitate. Bancile ar trebui sa asigure si „o nota aparte in arhitectura urbanistica locala dominata de blocuri sau constructii din beton“, potrivit aceluiasi document. Contractul a fost estimat la valoarea de 245.000 de lei (1.630 de lei bucata), in aceasta suma fiind inclus si transportul bancilor pana la sediul Regiei Autonome de Administrare a Domeniului Public si Fondului Locativ (RAADPFL), cea care le va lua in primire. Termenul limita de primire a ofertelor este 18 aprilie, iar data limita de evaluare a lor, 16 iulie.

Citeste si :  Fotbal : Stadionul Extensiv nu este disponibil pentru inchiriere

Primaria vine si cu detalii privind modul cum ar trebui sa arate bancile: doi metri lungime, 70 de centimetri latime si 15 elemente din lemn pe toata lungimea, imbinate cu suruburi de componentele metalice de la capat. Lemnul trebuie sa fie de esenta tare (stejar, cires, fag etc.) si tratat cu trei straturi de protectie impotriva insectelor, umiditatii si razelor ultraviolete, iar elementele de prindere de partea metalica trebuie sa fie de inox. „Ofertantul trebuie sa faca dovada ca materialul lemnos folosit este tratat si uscat, in asa fel incat sa respecte standardele de prelucrare, precum si termenul de garantie a componentelor din material lemnos (…) Banca va asigura rigiditate la deformare, iar fixarea la sol se va face astfel incat sa asigure protectie maxima la vandalism, inclusiv la elementele metalice casante“, se mai specifica in caietul de sarcini.

Firma castigatoare va avea un termen de maximum 60 de zile de la data semnarii contractului sa faca livrarea catre RAADPFL, bancile urmand sa aiba o garantie de doi ani. Primaria Craiova a mai achizitionat si in trecut astfel de banci de agrement cu spatar si cotiere. In iunie 2016, folosind o procedura simplificata de data asta, municipalitatea a achizitionat tot 150 de bancute, pentru care platea singurului ofertant participant la licitatie suma de 216.750 de lei (fara TVA), adica 257.932 de lei.

Lasa un comentariu aici !

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.