Inca o noua ruta aeriana din 19 iunie alaturi de Wizz Air Craiova – Tel Aviv

0
206
Inca o noua ruta aeriana din 19 iunie alaturi de Wizz Air Craiova - Tel Aviv 1
Inca o noua ruta aeriana din 19 iunie alaturi de Wizz Air Craiova – Tel Aviv

La doar o săptămână după alocarea celei de-a doua aeronave moderne Airbus A320 cu 180 de locuri la baza de la Craiova,  Wizz Air va lansa pe 19 iunie o nouă rută, din Craiova spre Tel Aviv, cu o frecvenţă de două zboruri pe săptămână, lunea şi vinerea. În plus, va creşte şi frecvenţa zborurilor spre Tel Aviv din Bucureşti, la şase/săptămână, începând cu luna iunie şi zilnic din septembrie.

Începând de azi, călătorii din Craiova și vizitatorii lor se pot bucura de oricare dintre cele 11 destinații disponibile din rețeaua WIZZ Air cu tarife scăzute, inclusiv rutele lansate recent spre Paris, Veneția Treviso, Koln, Madrid sau Liverpool.

Citeste si :  De ce cad masinilie Salubritatii prin asfalt?

Pasagerii WIZZ Air care plănuiesc să-şi petreacă vacanţa în această destinaţie specială îşi pot rezerva biletele pe wizzair.com de la doar 179 lei, în anumite condiţii.

Inca o noua ruta aeriana din 19 iunie alaturi de Wizz Air Craiova - Tel Aviv 2
Inca o noua ruta aeriana din 19 iunie alaturi de Wizz Air Craiova – Tel Aviv

„Astăzi suntem fericiţi să aducem veşti bune pasagerilor din România: lansarea rutei la preţ redus din Craiova spre Tel Aviv, cu începe din luna iunie. Mai mult decât atât, zborul din Bucureşti spre acelaşi însorit Tel Aviv va deveni, din septembrie, zilnic. Întotdeauna venim în întâmpinarea nevoilor pasagerilor, iar acum WIZZ Air oferă zboruri directe spre capitala Israelului de pe patru aeroporturi din România. În calitate de cea mai mare companie aeriană din România, continuăm să ne extindem reţeaua în permanentă creştere, prin furnizarea de cele mai mici preţuri posibil pentru pasagerii noştri, precum şi prin oferirea de servicii excelente”, a declara Sorina Ratz, Wiz

Citeste si :  Baroul Dolj: Finalizarea cursurilor de limba bulgară organizate în cadrul proiectului ”Cross-Border Partnership for Training and Labour mobility in the Juridical field”

 

Lasa un comentariu aici !

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.