Inca o VICTIMA dupa TRAGEDIA de la Colectiv. Numarul mortilor ajunge la 65

0
81

Inca o VICTIMA dupa TRAGEDIA de la Colectiv. Numarul mortilor ajunge la 65 1La mai bine de 20 de luni de la incendiul din Colectiv un alt rănit a murit . Răzvan a pierdut lupta cu rănile provocate de focul din clubul bucureștean.

“65. RIP Răzvan şi să-ţi fie bine acolo, lângă Tina”, se arată pe pagina de Facebook “Împreună rezistăm. Nu uitaţi de #Colectiv!”.

“Eram lângă scenă şi m-am dus în spate când a început focul ca să-mi iau prietena. Nu mai era acolo. M-au scos oamenii, a fost un tăvălug”, spunea Răzvan, la scurt timp după tragedia din Colectiv.
La un an şi nouă luni de la cumplita tragedie, duminică se va desfăşura un eveniment dedicat celor care şi-au pierdut viaţa la Colectiv.

“În data de 30 iulie, începând cu ora 20.00 şi până la ora 8.00 dimineaţa, a doua zi, va avea loc evenimentul Noapte albă la #Colectiv, întrucât se împlinesc un an şi nouă luni de la cumplita tragedie care ne-a îndoliat inimile pe vecie. Haideţi să ne revedem şi să nu îi dăm uitării pe cei care nu se mai află fizic printre noi”, se precizează într-un mesaj distribuit pe pagina de Facebook a Asociaţiei Colectiv GTG 3010.

Citeste si :  Strangere de semnaturi #FaraPenali maine la Craiova

Lasa un comentariu aici !

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.