Inca un nume mare e dat la o parte la Digi24! Radu Paraschivescu a refuzat sa lucreze pro bono !

0
79

Inca un nume mare e dat la o parte la Digi24! Radu Paraschivescu a refuzat sa lucreze pro bono ! 1Intai a inchis staiile locale, apoi jurnalisti de renume au inceput sa plece sau sa fie dati afara. Totodata, mai multe emisiuni indragite de public au disparut si postul se transforma din televiziune generalista in televiziune de stiri.

In ultima vreme au plecat de la Digi24 Virgil Burla, Tudor Musat, Adriana Nedelea, precum si conducerea site-ului, in frunte cu Dan Turturica.

Acum un nou anunt de ramas bun vine de la Radu Paraschivescu.

Articolul continua dupa recomandari
Citeste si :  OUG de amnistie si gratiere este deja scrisa, cand va fi adoptata

STIREA TA - Dacă esti martorul unor evenimente deosebite, fotografiaza, filmeaza si trimite-le prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.

„Dupa aproape cinci ani, ‘Pastila de limba’ si ‘Da-te la o carte’ ies din grila postului Digi 24. Fie-le amintirea pastelata. Le multumesc tuturor celor le-au urmarit si mi-au dat sugestii. Cavalereste, conducerea m-a anuntat ca editiile filmate pentru martie, opt la numar, nu vor fi platite. Cu aceeasi eleganta, mi s-a propus sa lucrez pro bono. Ca o fiara arghirofila, am refuzat”, a anuntat pe Facebook Paraschivescu.

Citeste si :  OUG de amnistie si gratiere este deja scrisa, cand va fi adoptata

Lasa un comentariu aici !
Da-i o nota !

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.