Inca un pas pentru construirea Spitalului Regional de Urgență Craiova

0
504

S-au făcut pași importanți pentru construirea Spitalului Regional de Urgență Craiova. Pe 9 iunie a avut loc o intanire unde au fost invitati de catre Primaria Craiova toți reprezentanții instituțiilor și furnizorilor de utilități .. Acestia au dat dovadă de implicare și responsabilitate în susținerea echipei de proiectare pentru atingerea următorului jalon în cel mai scurt timp, respectiv obținerea Autorizației de Construire pentru Pachetul 1 de lucrări.

Ieri a fost publicat in SEAP anunțul privind inițierea licitației deschise pentru atribuirea contractului de servicii de supraveghere a lucrărilor de construcții – obiectiv de investiții “Spital Regional de Urgență Craiova”.
Termen limită pentru primirea ofertelor sau a cererilor de participare: 31.08.2023, ora 15:00.
Valoarea totală estimată: 42.209.694,03 lei fără TVA.

Obiectul contractului constă în furnizarea de servicii de supervizare de înaltă calitate pentru obiectivul de investiții „Spital Regional de Urgență Craiova”, atât în timpul perioadei de execuție a lucrărilor, cât și pe parcursul perioadei de garanție a lucrărilor, în vederea urmăririi corectei utilizări a fondurilor disponibile și pentru a se asigura că Antreprenorul execută lucrările în conformitate cu obligațiile contractuale, în special în ceea ce privește durata, cantitatea, calitatea și costul lucrărilor, în conformitate cu prevederile Caietului de Sarcini si ale Contractului de servicii.

În conformitate cu prevederile art. 160 alin. (1) din Legea nr. 98/2016 cu modificările și completările ulterioare, termenul limită până la care orice operator economic interesat de participarea la procedura de achiziție publică are dreptul de a solicita clarificări sau informații suplimentare în legătură cu documentația de atribuire cu 18 zile înainte de termenul limită de depunere a ofertelor.

In conformitate cu prevederile art. 160 alin. (2) din Legea 98/2016 cu modificările și completările ulterioare, Autoritatea contractantă stabilește un termen limită în care va răspunde tuturor solicitărilor de clarificare/ informațiilor suplimentare, respectiv cu 11 zile înainte de termenul limita de depunere a ofertelor. Termenul de răspuns la clarificări a fost stabilit astfel încât operatorii economici să aibă o perioadă adecvată pentru analizarea documentației de atribuire și, ulterior, pentru elaborarea ofertelor prin prisma răspunsurilor oferite de Autoritatea contractantă.

STIREA TA - Dacă esti martorul unor evenimente deosebite, fotografiaza, filmeaza si trimite-le prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.