Inca un show marca Florin Calinescu pe facebook !

0
167
Inca un show marca Florin Calinescu pe facebook !
Inca un show marca Florin Calinescu pe facebook !

Florin Călinescu a postat un nou pamflet video pe pagina de Facebook!

„Imi place ca Livulica onoreaza toate promisiunile emanate in campania electorala, toate mai putin majoritatea. Adica treaba asta cu impozitul pe profit, acu vorbesc pentru astia cu firme, adica sa introduci deodata impozit pe cifra de afaceri, mie, care sunt absolvent de liceu umanist, mi se pare absolut o cretinatate si se va dovedi”, a spus Calinescu.

Apoi, actorul a scos in evidenta relatia lui Dragnea cu „asistenta” si drumurile celor doi in Brazilia.

Citeste si :  Toti ministrii PSD au demisionat, dar demisiile vor fi activate doar dupa votul din Comitetul Executiv PSD. Grindeanu nu a demisionat

„Livulica, daca ai luat un pamfletar acolo (Felix Rache, transferat de la Antena 3 la Guvern, ca secretar de stat – n.red.), de ce nu vorbesti cu Carmenuța (Carmen Dan n.red.)? As putea si eu sa o ajut la ministerul dumneai de Interne pentru ca tot ce-am spus este adevarat, pentru ca stiu ca esti sensibil, atat de sensibil ca si la domnisoara aia pe care se pare tot Tanase o cheama, sa nu fie vreo legatura cu premierul asta pe care tot Tanase il cheama?

Domnisoara aia Tanase pe care ai dus-o de n ori in Brazilia, unde aveti voi un hotel, aveati voi niste chitaristi din formatia pe care o aveai tu cand erai student, probabil anul ala in care s-a repetat.

Citeste si :  Lia Olguta Vasilescu: 'Știți care sunt asemănările și deosebirile dintre noi doi, herr Johannis?'

Daca tu te-ai gandit sa te duci cu o asistenta in Brazilia de ce sa nu te gandesti si la bunastarea mea psiho-masculinica, nu stiu cum dracu’ sa pronunt cuvantul asta, si sa ajut si eu Ministerul de Interne pentru a produce o imagine mai neteda”, a spus Florin Calinescu.

Lasa un comentariu aici !

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.