Home » Actualitate » Actualitate Craiova » Inca un tanar ucis, in Brazda

Inca un tanar ucis, in Brazda

Share ..

Conform Craiova Forum ,un nou episod violent s-a petrecut la Craiova, sâmbătă spre duminică. Un tânăr în vârstă de 27 de ani a fost înjunghiat mortal în inimă, în plină stradă, după ce ar fi vrut să-și apere un prieten. Un caz similar a mai avut loc anul acesta, pe 16 ianuarie, când un alt tânăr, de 19 ani, a fost ucis tot în urma unei lovituri de cuțit în inimă, în urma unui conflict izbucnit pe stradă. 

Victima, Felix Bîscă, zis Bimby (foto), din Craiova, se afla alături de mai multe persoane în fața unui magazin non-stop. La fel și atacatorul, Florentin Popa, de 31 de ani, din comuna Daneţi, care ar fi avut ceva de împărțit cu un prieten al acestuia. A avut loc o bătaie, iar Felix Bîescă a intervenit și a stins conflictul. Asta i-a adus, se pare, moartea, fiindcă agresorul s-a arătat nemulțumit că nu a fost lăsat să-și ”rezolve” divergențele. În consecință, scandalul a reînceput și, de data aceasta, vitima a fost Bimby.

Florentin Popa a fost reţinut pentru 24 de ore. Azi urmează să fie prezentat în faţa magistraţilor Tribunalului Dolj cu propunerea de arestare preventivă.

 

loading...
Conținutul website-ului Jurnal de Craiova este destinat exclusiv informării publice. Toate informaţiile publicate pe acest site de către Jurnal de Craiova sunt protejate de către dispoziţiile legale incidente. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conţinutului acestui website. Dacă sunteţi interesaţi de preluarea ştirilor Jurnal de Craiova, vă rugăm să ne contactați folosind formularul Contact.

About Ciurezu Marian Bogdan

Ciurezu Marian Bogdan
De ce Jurnal de Craiova ? Pentru ca acest oras merita mult .. Multi inca nu realizeaza ce oras minunat avem ! Orasul merita o altfel de presa chiar daca online ! Adevarul ... trebuie sa fie cel care conteaza !

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Citește articolul precedent:
Directia Publica Comunitara de Asistenta Sociala a Municipiului Craiova – sedii la fostul Liceu Auto

Primaria Municipiului Craiova şi Direcţia Publica Comunitara de Asistenta Sociala a Municipiului Craiova anunţă craiovenii care beneficiază de serviciile Compartimentului...

Închide