Inca un tun al Primariei Craiova : Craiova City ! Primaria vrea sa promoveze aplicatia in presa cu 21.420 lei ..

0
248

Primaria Craiova a lansat aplicatia Craiova City iar ca aceasta aplicatie sa fie promovata au ales sa plateasca 21.420 lei in presa locala .

O aplicatie utila dar de ce este nevoie de promovare ? Eu o voi publica gratis ! Fara sa fie nevoie de nici un leu .. hai sa vedem cati urmeaza exemplu ?

21.420 lei puteti sa ii investiti in masti de protectie (se apropie 15 mai iar acele masti devin obligatorii) , la un pret de 3 lei / masca puteti sa cumparati peste 7.000 ..

 

In loc sa cheltuiti bani din Bugetul Primariei, de fiecare data cand vreti sa va faceti publicitate cu cate o “realizare” in presa scrisa locala sau nationala, mai bine ati folosi aceasta aplicatie mobila in care sa integrati:
 plata tuturor taxelor si impozitelor (inclusiv plata taxelor de parcare);
 achizitia de abonamente RAT;
 toate serviciile de tip: Cereri, Sesizari, Eliberare autorizatii, Programari etc.

Prin intermediul ei, puteti sa trimiteti gratis notificari userilor, de fiecare data cand aveti un anunt de facut public.
Puteti chiar sa targetati notificarile in functie de cartiere (pentru ca de exemplu: nu toti cetatenii din Craiovita Noua ar fi interesati ca s-a renovat o gradinita in 1 Mai).
Si pe langa banii economisiti din plata “serviciilor de publicitate”, cu care se pot face lucruri mult mai utile, sunt sigur ca aplicatia v-ar oferi o audienta mult mai buna decat acele articole din ziare, pe care nu prea le mai citeste nimeni.

Treaba asta se numeste digitalizarea serviciilor publice si e eligibila pentru fonduri europene.

Inca un tun al Primariei Craiova : Craiova City ! Primaria vrea sa promoveze aplicatia in presa cu 21.420 lei ..

STIREA TA - Dacă esti martorul unor evenimente deosebite, fotografiaza, filmeaza si trimite-le prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.