Incendiu la un depozit de gunoi din Vâlcea. Pompierii au folosit deja 100 de tone de apă, însă flăcările NU au fost stinse

0
106

Pompierii încearcă să stingă un incendiu care a izbucnit la un depozit de gunoi de grajd din județul Vâlcea. Flăcările au izbucnit miercuri și încă nu au fost stinse. Incendiul are zeci de focare, iar pompierii au folosit deja 100 de tone de apă.

Potrivit ISU, pompierii militari din Vâlcea au fost solicitați miercuri, la ora 14.40, pentru stingerea unui incendiu izbucnit în localitatea Bălcești, la un depozit de gunoi de grajd, aflat în administrarea unei societăți comerciale cu profil de creștere a păsărilor.

Citeste si :  Peste 100 de copii au vizitat unitățile de pompieri din Dolj

Inițial, la fața locului a fost trimisă o autospecială cu apă și spumă, dar ulterior a fost nevoie de mai multe echipe.

„Pentru stingerea incendiului, s-a trimis inițial la fața locului, o autospecială de stingere cu apă și spumă, pompierii militari acționând alături de membrii SVSU Bălcești. La scurt timp, s-au solicitat din partea administratorului depozitului mai multe utilaje (cisterne cu apă și buldoexcavatoare), pentru dislocarea gunoiului și stingerea focarelor. Până în acest moment, în zonă s-au folosit aproximativ 100 de tone de apă, operațiunea de stingere desfășurându-se și pe timpul nopții”, au anunțat reprezentanții ISU Vâlcea.

Joi dimineață, la fața locului au fost trimiși mai mulți pompieri și utilaje. În prezent, sunt zeci de focare care apar în interiorul stratului de gunoi, gros de aproximativ doi metri, pe o suprafață de aproximativ 250 de metri pătrați.

Citeste si :  Incendiu pe Centura de Nord !

Zona în care se află depozitul este nelocuită, astfel că fumul nu pune în pericol populația din localitatea Bălcești, precizează reprezentanții ISU.

STIREA TA - Dacă esti martorul unor evenimente deosebite, fotografiaza, filmeaza si trimite-le prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.