Incep expropierile pentru primul tronson al drumului expres Craiova-Pitesti

0
702

Incep expropierile pentru primul tronson al drumului expres Craiova-Pitesti 1Guvernul va aproba, in sedinta de miercuri, o hotarare pentru declansarea procedurilor de expropiere pentru primul tronson al drumului expres Craiova-Pitesti, care va avea 17,7 kilometri.

Potrivit proiectului, sumele estimate pentru despagubirile ce vor fi acordate pentru imobilele proprietate privata aflate pe traseul viitorului drum expres, situate pe raza localitatilor Craiova, Ghercesti, Pielesti si Robanesti, din judetul Dolj, sunt in cuantum total de 3.882.000 lei si sunt alocate de la bugetul de stat, prin bugetul Ministerului Transporturilor.

Citeste si :  Carlo Colombara la Opera Romana Craiova

Drumul expres Craiova – Pitesti va avea 4 benzi de circulatie (2 benzi pe sens) si va ocoli orasele de pe traseu (Bals, Slatina). Spre deosebire de o autostrada, drumul expres nu are banda de urgenta.

Tronsonul 1 se intinde intre km 0+000 si Km 17+700 (17,7 km) si are ca punct de inceput desprinderea din varianta de ocolire Nord a municipiului Craiova, iar ca punct final limita judetului Dolj cu Olt. Acest tronson traverseaza teritoriile administrative ale urmatoarelor localitati: Craiova, Ghercesti, Pielesti si Robanesti.

Lasa un comentariu aici !

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.