Incepand cu data de 22.10.2018 Termo Craiova procedeaza la efectuarea probelor la cald in vederea furnizarii agentului termic secundar pentru incalzire

0
81

Incepand cu data de 22.10.2018 Termo Craiova procedeaza la efectuarea probelor la cald in vederea furnizarii agentului termic secundar pentru incalzire 1SC Termo Craiova SRL anunta ca incepand cu data de 22.10.2018, procedeaza la efectuarea probelor la cald in vederea furnizarii agentului termic secundar pentru incalzire. Probele la cald se vor efectua intre orele 20.00 si 08.00.

In scopul limitarii pierderilor de apa si agent termic, asociatiilor de proprietari le revine obligatia sa anunte la sediul SC Termo Craiova SRL si la obiectivul termic respectiv toate interventiile care se executa la instalatiile interioare ale blocurilor de locuinte.

Citeste si :  PSD acuza PNL in sedinta Consiliului Local ca nu voteaza premierea echipei SCM Craiova diferential !

De asemenea, vor fi anuntate in timpul cel mai scurt toate defectiunile aparute la subsolurile tehnice ale blocurilor de locuinte in circuitele de apa rece, apa calda sau agent termic pentru incalzire si se vor lua toate masurile necesare pentru remedierea operativa a acestora.

Articolul continua dupa recomandari

STIREA TA - Dacă esti martorul unor evenimente deosebite, fotografiaza, filmeaza si trimite-le prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.

Toate pierderile din instalatiile interioare ale blocurilor de locuinte vor fi suportate de catre asociatia de locatari/proprietari.

Lasa un comentariu aici !

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.