Începe modernizarea Pietei Garii

0
260

Începe modernizarea Pietei Garii 1Primaria Craiova anunță că s-a semnat contractul de lucrări pentru modernizarea Pieţei Garii.

„Cea mai amplă investiţie derulată în ultimii ani de societatea care administrează pieţele municipalităţii craiovene este pe cale să înceapă, după ce, miercuri, 27 decembrie 2017, SC PIETE ŞI TARGURI CRAIOVA SRL a semnat cu firma SC ALDU CONSTRUCT SRL Craiova, contractul de lucrări pentru modernizarea Pieţei Garii”, a declarat Mihail Genoiu, Primarul Municipiului Craiova.

Firma constructoare a fost desemnată câştigătoare a licitaţiei publice, în baza unei oferte de 473.617,53 lei, fără TVA, cu aproape 50.000 de lei sub valoarea estimată, de 522,831 lei, fără TVA.

Citeste si :  Intalnire importanta a Ministrului Energiei, Toma Petcu cu Administratia Locala la sediul CET Isalnita.

“Piața Garii, cea actuală, va fi demolată în întregime, pe același amplasament urmând să fie ridicată o piață nouă. Va fi închisă perimetral complet, dar în sezoanele mai călduroase va exista posibilitatea de a se deschide una dintre laturi, pe care vor fi amplasate uşi de tip rulou. Noua piaţă va fi modernă şi practică, va avea măsuțe noi, cu galantar pentru produse lactate, cu vestiare, cu spații destinate pentru flori”, menţionat directorul SC Pieţe şi Târguri Craiova SRL, Alin Maracine.

Termenul de execuţie a noii clădiri a Pieţei Garii este de şase luni, ordinul de începere a lucrărilor urmând a fi dat în 15 ianuarie 2018.

 

Citeste si :  Olguta Vasilescu isi incepe deja campania electorala acuzand administratia pe care a condus-o din umbra...

SERVICIUL DE IMAGINE

PRIMĂRIA CRAIOVA

Lasa un comentariu aici !

Da o stea articolului !

 / 3 Privacy Policy

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.