Incepem sa aratam realizarile domnului Gheorghe Mungiu , Primarul comunei Ciupercenii Noi : Ferma de la fosta plantatie de pomi DEALUL MARE!

0
136

Domnul Gheorghe Mungiu,Primarul comunei Ciupercenii Noi a inceput sa-si etaleze realizarile pe un ziar din Calafat doar ca a “uitat” in stilul caracteristic sa spuna si realizarile personale .. 

Noi avem grija sa va aducem la cunostiinta o parte din aceste realizari ale domnului Gheorghe Mungiu .

Azi incepem cu Ferma de la fosta plantatie de pomi DEALUL MARE!

Inainte de a spune cum a reusit sa obtina aceasta ferma , vreau sa ne aducem aminte ca domnul primar a ocupat aceasta functie din 2008 la finalul unei tumultoase cariere de politist ..

De la o Dacie obosita la Ferma de la fosta plantatie de pomi DEALUL MARE a fost doar un pas pentru ca Gheorghe Mungiu vrea sa-si faca un superb conac unde sa faca petreceri cu cei grei din PSD ..

Va aratam cateva fotografii ale acestei ferme si va promitem ca este inceputul unor dezvaluiri despre domnul Primar al comunei Ciupercenii Noi care vrea inca un mandat .

Citeste si :  Se pot organiza anticipate ! Augustin Zegrean desființează intoxicările PSD : Se pot organiza anticipatele cu localele, dar ar fi 5 buletine de vot!

Această prezentare necesită JavaScript.

 

Lasa un comentariu aici !

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.