Incident inregistrat la evaluarea nationala in Dolj. O eleva din Motatei a fost prinsa cu telefonul asupra sa, in sala de examen
Incident inregistrat la evaluarea nationala in Dolj. O eleva din Motatei a fost prinsa cu telefonul asupra sa, in sala de examen

Ieri, 11 iunie 2018, absolventii clasei a VIII-a au sustinut proba scrisa la Limba si literatura romana in cele 90 centre de examen constituite la nivelul judetului Dolj.
In urma desfasurarii probei s-au centralizat urmatoarele:
– 4140 elevi prezenti, procent de promovabilitate 92,55%;
– un eliminat – Scoala Gimnaziala Motatei, Jud. Dolj. Candidata a fost surprinsa cu telefonul mobil asupra sa.
Atat in centrele de examen din mediul urban cat si rural, a fost inregistrata o prezenta de 100%: Colegiul National ”Fratii Buzesti” Craiova, Colegiul National ”Carol I” Craiova, Colegiul National ”Elena Cuza” Craiova, Liceul ”H. Coanda” Craiova, Scoala Gimnaziala ”Gh. Titeica, Scoala Gimnaziala ”Mihai Viteazul” Craiova, Scoala Gimnaziala ”Mircea Eliade”, Scoala Gimnaziala ”Ioan Grecescu” Bradesti, Scoala Gimnaziala Damian Sadova, Scoala Gimnaziala Galicea Mare etc.
Examenul de Evaluare Nationala va continua miercuri, 13 iunie, cu proba scrisa la matematica.

Lasa un comentariu aici !
Conținutul website-ului Jurnal de Craiova este destinat exclusiv informării publice. Toate informaţiile publicate pe acest site de către Jurnal de Craiova sunt protejate de către dispoziţiile legale incidente. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conţinutului acestui website. Dacă sunteţi interesaţi de preluarea ştirilor Jurnal de Craiova, vă rugăm să ne contactați folosind formularul Contact.
Citeste si :  Evaluarea Nationala 2019 : Absolventii clasei a VIII-a au sustinut proba la Limba romana

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.