#îndrăzneștesăcrezi : 18.849 de criminali, violatori, pedofili, talhari, hoti merg zilnic printre noi

0
392

Zilnic, printre noi merg aproape 19.000 de criminali, violatori, pedofili, talhari, hoti sau traficanti de droguri care nu si-au ispasit complet pedepsele primite, semnaleaza, printr-o postare pe Facebook, deputatul PNL Florin Roman, citand cifre furnizate de Ministerul Justitiei.

Florin Roman vorbeste despre detinutii eliberati mai devreme in baza controversatei legi a recursului compensatoriu. In consecinta, deputatul cere majoritatii PSD-ALDE sa abroge acest act normativ.

„Pe data de 3 iunie am transmis o interpelare Ministrului Justitiei, in care i-am solicitat sa publice datele oficiale privind detinutii eliberati in baza regimului compensatoriu.

Citeste si :  INIMA ALDE BATE PENTRU CRAIOVA!

La doua luni distanta, am primit cifrele oficiale de la Ministerul Justitiei si sunt socante: 18.849 de criminali, violatori, pedofili, talhari, hoti sau traficanti de droguri merg zilnic printre noi fara sa isi fi ispasit complet pedepsele primite.

Pe data de 11 iunie majoritatea parlamentara PSD-ALDE a votat impotriva proiectului de lege depus de Partidul National Liberal pentru abrogarea Recursului Compensatoriu si stoparea eliberarii timpurie a infractorilor din puscarii.

Somam majoritatea parlamentara ca macar in al doisprezecelea ceas sa se trezeasca la realitate si sa abroge legea recursului compensatoriu!” scrie, pe Facebook, Florin Roman.

STIREA TA - Dacă esti martorul unor evenimente deosebite, fotografiaza, filmeaza si trimite-le prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.