Home » Politica » Politica Craiova » INIMA ALDE BATE PENTRU CRAIOVA!

INIMA ALDE BATE PENTRU CRAIOVA!

Share ..

La finalul săptămânii trecute aproape 400 de reprezentanți ai ALDE Craiova s-au reunit la cinematograful Patria în Conferința Municipală de Alegeri.

Conferința, prezidată de președintele ALDE Dolj, deputatul Ion Cupă  a marcat începutul unui nou capitol în istoria organizației.

ALDE Craiova vrea să devină în 2020 principala forță politică liberală din oraș, o organizație politică puternică, respectată de către craioveni pentru proiectele sale și pentru oamenii pe care îi lansează în spațiul public.

Liberal democrații craioveni și-au propus să continue, prin dialog permanent cu cetățenii și specialiștii din oraș îmbunătățirea Proiectului ALDE pentru dezvoltarea accelerată a Craiovei.

Acest proiect a fost lansat în vară, cu ocazia alegerilor pentru Primăria Craiova, alegeri în care ALDE a obținut 12% din voturi, rezultat considerat marea surpriză a alegerilor.

ALDE Craiova și-a ales în cadrul Conferinței, prin vot secret, structurile de conducere. Anișoara Stănculescu a fost aleasă cu unanimitate de voturi președintele organizației. Vicepreședinți ai ALDE Craiova au fost aleși: Ionel Pană, Calotă Firmilian, Dumitru Mănescu, Costinaș Camelia, Ianculescu Adrian, Anca Koc, Bogdan Forțan.

În ședința de miercuri, 8 noiembrie, a Biroului Executiv Municipal al ALDE Craiova vor fi alese și celelalte funcții care asigură funcționarea organizației: secretarii coordonatori și trezorierul.

          

loading...
Conținutul website-ului Jurnal de Craiova este destinat exclusiv informării publice. Toate informaţiile publicate pe acest site de către Jurnal de Craiova sunt protejate de către dispoziţiile legale incidente. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conţinutului acestui website. Dacă sunteţi interesaţi de preluarea ştirilor Jurnal de Craiova, vă rugăm să ne contactați folosind formularul Contact.

About Ciurezu Marian Bogdan

Ciurezu Marian Bogdan
De ce Jurnal de Craiova ? Pentru ca acest oras merita mult .. Multi inca nu realizeaza ce oras minunat avem ! Orasul merita o altfel de presa chiar daca online ! Adevarul ... trebuie sa fie cel care conteaza !

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Citește articolul precedent:
Finalizarea selectiei membrilor Grupului Tinta din cadrul proiectului ”Cross-Border Partnership for Training and Labour mobility in the Juridical field”

Centrele Juridice Transfrontaliere înființate pe lângă Baroul Dolj și Baroul Vidin anunță finalizarea selecției membrilor Grupului Țintă din cadrul proiectului...

Închide