#InstaCraiova, editia a IV- a – Urban Jungle

0
607
#InstaCraiova, editia a IV- a - Urban Jungle
#InstaCraiova, editia a IV- a – Urban Jungle

Asociatia April Hub va invita la vernisajul expozitiei de fotografie #InstaCraiova – editia a IV – a, sambata, 11 mai, ora 19:30, la Sala Studio a Teatrului pentru copii si tineret Colibri Craiova (Str. Calea Bucuresti, nr. 56).
Utilizatorii cu un profil public de Instagram din Craiova au fost provocati sa gaseasca cele mai verzi locuri din Craiova si din jurul orasului, sa urce fotografiile pe reteaua de socializare, utilizand hashtagul #InstaCraiova.
100 dintre aceste fotografii au fost selectate, de la peste 60 de instagrameri, si vor fi expuse in a IV – a editie a proiectului fotografic, pe data de 11 mai 2019, ora 19:30.
Anul acesta proiectul #InstaCraiova are ca tematica Jungla Urbana. Conceptul de jungla urbana (urban jungle) este din ce in ce mai popular in arhitectura. Daca in anii trecuti echivala cu ideea de jungla de beton, agitatia din oras si lupta pentru propria existenta, acum conceptul de jungla urbana se refera la crearea mai multor oaze de verdeata in oras, la spatii verzi si chiar la gradini verticale in exteriorul cladirilor.
Conceptul va fi adus la viata in Sala Studio a Teatrului Colibri de catre Floraria April.
Din august 2016, de la inceperea proiectului fotografic, pana in prezent, 13.000 de fotografii spun povestea craiovenilor sub hashtagul #InstaCraiova.
Proiectul fotografic #InstaCraiova, organizat de Asociatia April Hub, se bucura de sprijinul Teatrului pentru Copii si Tineret Colibri, anul acesta avand ca parteneri: SERVE Clubul Cavalerilor si Floraria April.
Expozitia este deschisa in perioada 12 – 31 mai 2019, in intervalul orar: 10:00 – 19:00, de luni pana sambata, iar duminica in intervalul orar 10:00 – 13:00.
Mai multe detalii puteti afla urmarind hashtag-ul #InstaCraiova pe Instagram sau de pe contul @Instacraiova, de pe site-ul www.instacraiova.com sau de pe evenimentul de pe Facebook – https://www.facebook.com/events/1755359201230400/

Visits: 0

STIREA TA - Dacă esti martorul unor evenimente deosebite, fotografiaza, filmeaza si trimite-le prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.