#InstaCraiova la a III – a editie Surprinde momentele preferate pe Instagram

0
414
#InstaCraiova la a III – a editie Surprinde momentele preferate pe Instagram
#InstaCraiova la a III – a editie Surprinde momentele preferate pe Instagram

Ai un profil public de Instagram? Fa o fotografie in Craiova sau in jurul orasului, foloseste #InstaCraiova si ea poate fi una dintre cele 100 de fotografii ce vor fi expuse in a treia editie a proiectului fotografic InstaCraiova.

Proiectul fotografic #InstaCraiova a luat nastere in 2016 si urmareste promovarea artelor vizuale – fotografia, promovarea orasului Craiova, crearea unui continut creativ calitativ pe retelele sociale, dar mai ales crearea unei comunitati dincolo de mediul online.

#InstaCraiova la a III – a editie
#InstaCraiova la a III – a editie

100 dintre cele mai creative si calitative fotografii vor fi expuse in perioada 12 – 20 mai 2018, in Sala Studio a Teatrului pentru copii si tineret Colibri. In prezent hashtag-ul #InstaCraiova contine peste 7.000 de fotografii.

Citeste si :  Un medic il ataca pe Raed Arafat: ”Isi gaseste de lucru pe subiecte care nu au nicio legatura cu fisa postului”

Pana pe 2 mai poti surprinde momentele preferate si le poti posta pe Instagram cu hashtagul #InstaCraiova. Fotografiile nu au o tema specifica, ele trebuie sa fie cat mai atractive din punct de vedere vizual. Pentru a participa trebuie sa ai un profil public de Instagram, iar fotografiile trebuie realizate in Craiova sau in jurul orasului, fie cu telefonul, fie cu un aparat foto. Vom selecta 100 de fotografii, vom contacta utilizatorii Instagram si ii vom invita la vernisajul din data de 12 mai.

Citeste si :  Pagina de Facebook a lui Oreste Teodorescu INCHISA
#InstaCraiova la a III – a editie
#InstaCraiova la a III – a editie

Anul acesta, alaturi de Libris.ro si Gerovital, vom premia zece dintre cei mai creativi si activi instagrammeri craioveni. De asemenea, impreuna cu 5 To Go le pregatim un concurs ce va debuta curand.

Pe 12 mai, in timpul vernisajului, vizitatorii pot participa la un workshop de fotografie de produs by Marica Advertising, o degustare de vin marca Corcova, dar si la un workshop de beauty realizat de Gerovital.

InstaCraiova este un proiect organizat de Asociatia April Hub si Comunitatea Instagram Craiova, iar in 2018 se bucura de urmatorii parteneri: Gerovital, Gerovital Beauty, Libris.ro, Crama Corcova, Floraria April, Marica Advertising, Era Cakes, 5 To Go, Teatrul pentru copii si tineret Colibri.
Mai multe detalii puteti afla urmarind hashtag-ul #InstaCraiova pe Instagram sau de pe contul @Instacraiova, de pe site-ul www.instacraiova.com sau de pe evenimentul de pe Facebook – https://www.facebook.com/events/197505330838299/

Lasa un comentariu aici !

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.