Instanța din Bulgaria a amânat pronunțarea în cazul Elenei Udrea

0
161

Instanța din Bulgaria a decis să amâne pronunțarea în cazul Elenei Udrea, care a cerut să nu fie extrădată în România, aici unde are de ispășit o pedeapsă de șase ani, primită prin sentința dată de ÎCCJ în Dosarul Gala Bute.

Elena Udrea a acuzat că este o victimă a opresiunii politice în România și a cerut ca Bulgaria să nu o extrădeze. Magistrații din Bulgaria au decis să amâne pronunțarea unei sentințe în cazul Elenei Udrea până pe 19 aprilie.

România va trebui să prezinte un raport privind condițiile de detenție și să explice magistraților bulgari acuzațiile făcute de Elena Udrea.

Elena Udrea a făcut show la audierile din Bulgaria, țară în care a fugit înainte ca ÎCCJ să o condamne definitiv la șase ani de închisoare în Dosarul Gala Bute. Udrea a acuzat, în Bulgaria, că este terorizată de justiția din România și că riscă să facă închisoare pe nedrept, deși are un copil mic acasă.

“Aveți ocazia să scrieți istorie, să arătați că Bulgaria este peste România în materie de justiție”, le-a spus Elena Udrea judecătorilor. Udrea ar fi cerut permis de ședere în Bulgaria și a cerut și anularea mandatului de arestare emis pe numele ei în România.

STIREA TA - Dacă esti martorul unor evenimente deosebite, fotografiaza, filmeaza si trimite-le prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.