Instructor de dans din Malu Mare ar fii obligat minorele sa consume alcool si le-a facut avansuri sexuale

0
815

Acuzatii grave sunt aduse unui instructor de dans din Malu Mare. Feraru Ionuț in calitate de instructor și supraveghetor a mers luna trecută în tabăra din Bulgaria cu ansamblul folcloric Ghiocelul – Malu Mare.
Feraru Ionuț le-a trezit noapte obilgandu-le sa bea alcool, uneia dintre fetițe i s-a făcut rău de la alcool care a și vomitat. Mai mult decât atât instructorul le-a facut avansuri sexuale..

“Soc și teroare la Malu Mare , ansamblul folcloric Ghiocelul -Malu Mare înființat de Adela Gherghe ,din fetițe cu vârste între 12-14 ani , este lovit în stilul mafiot care s-a creat în jurul Adelei Gherghe , lovit de instructorul Feraru Ionuț care acest Feraru Ionuț in calitate de instructor și supraveghetir a mers luna trecută în tabăra din Bulgaria cu aceste minunate fetițe . In loc sa le supravegheze , să le arate locuri din tara vecina acest individ a ales sa terorizeze fetițele conform celor spuse de una dintre ele acest Feraru Ionuț le-a trezit noapte obilgandu-le sa bea alcool , uneia dintre fetițe i s-a făcut rău de la alcool care a și vomitat .

Mai mult decât atât acest nemernic le-a facut avansuri sexuale ,chiar și-ar fi atins obiectivul cu una dintre fetițe pe care a luat-o din camera unde dormea împreună cu alte 2 colege ,plecând cu ea in alta camera !
Fetițele au fost speriate dar nu au avut cui sa ceară ajutorul ,neavând nici telefoane mobile ,telefoane care au fost interzise de către acest nemernic.

Părinții unei fetițe iau cerut socoteală lui Feraru Ionuț dar acesta a refuzat să vorbească, tot acești părinți i-au povestit Adelei Gherghe despre cele întâmplate și în loc să îi ajute le-a spus că dacă o să vorbească prin comuna o să aibă ea grija sa ii distrugă .
Pai tu Adela Gherghe în calitate de primar și de autor al acestui ansamblu folcloric la cele auzite trebuia să alertezi Poliția dar în schimb tu ai ales sa ameninți și să încerce să mușamalizezi ce s-a întîmplat in Bulgaria , ești la fel de vinovată ca acel nemernic care a terorizat acele fetițe, ești un monstru de femeie daca poți să te numești femeie și ai adus un monstru să distrugă acele fetițe minunate .

De ce Adela ai încredințat aceste fetițe acelui monstru ??? De ce nu ai trimis câteva mămici cu fetițele ????
Sa de-a Dumnezeu sa se facă cat mai repede dreptate și cei vinovați să plătească cu vârf și îndesat.”, se mentioneaza pe un grup de facebook ..

Adela Gherghe ne-a declarat in urma celor mentionate pe grupul de facebook.
“Administratorii acestui grup sunt deja actionati in instanta. De vreo 2 luni.
Infirm TOTAL cele relatate. Feraru Ionuț este un profesionist, iar reputatia unui om nu poate fi afectata de frustrarile unui părinte prieten cu Bachus.”, a declarat Adela Gherghe.

STIREA TA - Dacă esti martorul unor evenimente deosebite, fotografiaza, filmeaza si trimite-le prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.