Insulte si jigniri in Parlament! Contre intre Deputatul PSD Adrian Solomon si Deputatul AUR Ringo Dămureanu ..

0
212

Deputatul PSD Adrian Solomon și Deputatul AUR Ringo Dămureanu au întrerupt dezbaterea pentru legea taxei de solidaritate. Totul a pornit după ce Presedintele Comisiei de Munca din cadrul Camerei Deputatilor , Adrian Solomon, a stabilit o sedinta neregulamentara și în absența majorității membrilor comisiei.

Deputatul AUR Ringo Dămureanu susține că a fost agresat verbal și insultat de către deputatul PSD Adrian Solomon, care i-ar fi reproșat acestuia faptul că a lipsit de la ședința Comisiei de Muncă, insultându-l și spunându-i că nu ”știe carte”.

”Eu eram în sala de plen, astăzi, și dl. Solomon a coborât de la ședința comisiei de muncă. Sunt membru al comisiei de la muncă. Convocarea s-a făcut cu mai puțin de 24 de ore, cu încălcarea regulamentului. La ședință au fost mai puțin de jumătate dintre membrii comisiei, iar dl. Solomon mi-a spus că de ce n-am venit, pentru că eu nu știu carte. Și i-am spus, nu cred că aveți mai multe școală decât mine, ceea ce este adevărat. Și atunci a trecut la insulte, la jigniri. Mi-a zis că sunt prost, m-a înjurat de mamă. Mama mea a murit. S-a dus în bancă și atunci tot jignindu-mă, colegii mei au luat atitudine, normal, cum îți permiți să jignești un coleg în sala de plen, în timpul desfășurării ședinței? Asta este tot.”, a declarat Deputatul AUR Ringo Dămureanu.

Deputatul prezinta pe pagina de socializare cum a fost incalcat regulamentul :

În dialogul iscat,Dan Tănasă i-ar fi zis că „ne luați de proști”. Solomon i-a replicat că „așa te-a facut maică-ta”.

Aşa că Dan Tănasă s-a enervat. „Am ajuns să ne înjurăm de mame în plen?”, i-a spus Tanasă lui Solomon. Dar social-democratul l-a trimis la un control medical.

@pollyannahhangan

Cefele late PSD și AUR se înjură de mamă în plenului Parlamentului. În interesul romanilor, evident. In deplină corelare cu nivelul lor de educație.

♬ sunet original – Pollyanna Hangan

Ringo Dămureanu a luat cuvântul de la tribună: „M-a jignit, m-a înjurat de mamă Și acum vociferează. Noi dorim să susținem interesele economice ale României. În numele grupului parlamentar AUR solicit retragerea proiectului (privind taxa de solidaritate – n.red.) de pe ordinea de zi”.

STIREA TA - Dacă esti martorul unor evenimente deosebite, fotografiaza, filmeaza si trimite-le prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.