Interzisi la o dezbatere publica a nasului lui Olgutu ! Ovidiu Flori nu a dorit sa participam la sedinta publica ..

0
337

Am fost aseara la Scoala din Isalnita , la Sala de Festivitati , unde a avut loc o intalnire publica dintre Ovidiu Flori , primarul Comunei Isalnita , consilierii locali, reprezentantii Consiliului Judetean Dolj, dar si reprezentantii firmei de salubritate Iridex Group.

Anuntul pe pagina de facebook a Comunei Isalnita :

“Primarul Comunei Isalnita va invita in ziua de joi, 30 Ianuarie, la ora 18:00 pentru a lua parte la o intalnire foarte importanta ce are ca scop dezbaterea celor doua probleme din localitate si anume:
– taxa privind deseurile menajere;
– transportul public in comun.
Alaturi de noi vor fi prezenti consilierii locali, reprezentantii Consiliului Judetean Dolj, dar si reprezentantii firmei de salubritate Iridex Group.
Va asteptam intr-un numar cat mai mare la sala de Festivitati din incinta Scolii “Eliza Opran” din localitate.” se mentioneaza pe pagina de socializare..

Citeste si :  Olguta il face „retardat” pe protestatarul Marian Morosanu.

Stiind ca este un subiect important , am mers sa vad cum au loc dezbaterile in comuna Isalnita . Nasul lui Olgutu , Ovidiu Flori la inceputul dezbaterii a spus clar ca nu este de acord cu prezenta mea acolo si am fost dat afara ..

La 30 de minute , colegul meu Daniel Burchel de la News-Oltenia a venit si el la Scoala din Isalnita . Daca pe mine au reusit sa ma opreasca si a doua oara , Daniel Burchel a reusit sa ramana in sala chiar daca a fost impins de unul din gasca lui Ovidiu Flori ..

Subiectul a generat multe discutii , cetatenii din Isalnita au spus o buna parte ca nu sunt de acord cu aceasta majorare si ca multi vor renunta la pubelele firmei Iridex Group pentru ca considera pretul prea mare .

Citeste si :  RAADPFL, Regia care Autoritarist Acumulează Datoriile Presei din Fieful Local

Au fost discutii contra acestei majorari dar cu siguranta ca si in Craiova si in alte comune din judet pretul va creste ..

Lasa un comentariu aici !

Da o stea articolului !

 / 3 Privacy Policy

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.