Intre USR Dolj si Intencity exista o “dragoste” cu nabadai …

0
365

Festivalul Intencity pare sa fie un subiect dezbatut prin sedintele (scurte si cu personal putin) ale USR Dolj .. Cezar Dragoescu pare sa aiba o strategie in acest sens iar cei care sunt in spatele politicianului uita anumite aspecte … 

Exista o comisie pentru acest festival dar nu facuta de USR iar Cezar Dragoescu face parte din aceasta.
Presedintele USR Dolj a vrut sa fie “primul” care anunta aceasta comisie intr-o postare pe pagina de facebook ..

“La inițiativa USR Craiova, în urmă cu trei luni, s-a constituit o comisie formată din reprezentanți ai tuturor forțelor politice din Consiliul Local Craiova, în vederea unei mai bune organizări a festivalului ,,IntenCity” ediția 2023.”, mentionau pe 12 decembrie …

Intre USR Dolj si Intencity exista o "dragoste" cu nabadai ... 1

Vazand ca se “scufunda” corabiile, Cezar Dragoescu revine aseara cu o critica fix pe acelasi subiect ..

“Date fiind cele prezentate mai sus, NU susținem paranghelia de 5 milioane de euro organizată de PSD și Olguța Vasilescu pe banii craiovenilor, fără nicio transparență și zero profesionalism în management. O gaură negră în buget!
Rămânem consecvenți ideii de a avea un festival în Craiova, însă cu organizator privat, cu un aport care tinde către zero din partea Primăriei.
Altfel, acest festival va rămâne un instrument de propagandă electorală pe banii noștri, dar și o gaură neagră în bugetul orașului nostru.”, mentioneaza Cezar Dragoescu pe reteaua de socializare..

Intre USR Dolj si Intencity exista o "dragoste" cu nabadai ... 2

Festivalul este una din “UNELTELE” USR Dolj pentru ca la capitolul proiecte si realizari nu avem ce sa notam de cand au intrat in administratia craioveana…
Ba chiar putem spune ca nu doresc dezvoltarea orasului nevadnd solutii ci doar plangeri impotriva progresului si a inovatiei.

STIREA TA - Dacă esti martorul unor evenimente deosebite, fotografiaza, filmeaza si trimite-le prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.