Învățământul, o prioritate pentru administrația locală craioveana ..

0
231

Administratia locala craioveana pune accent pe invatamant iar in aceasta perioada urmeaza o serie de lucrari in unitatile scolare …
Elevii Colegiului Carol I se pot bucura de noile lucrari de modernizare ..
Lucrările vor continua și în perioada vacanței de vară în mai multe unități de învățământ, intervenindu-se, atât în clădirile care adăpostesc săli de clasă, cât și în cele în care funcționează căminele școlare.

„Reabilitările interioare de la etajul al treilea al Corpului 5 (fosta cantină a Colegiului Național „Carol I”) au fost finalizate. Cinci săli de clasă, două spații de depozitare, două grupuri sanitare, dar și holurile și căile de acces din corpul de clădire aflat în curtea interioară a colegiului, au fost modernizate.

Au fost efectuate lucrări de recompartimentare interioară, lucrări de zidărie și reparații a pereților și tavanelor, au fost schimbate ușile sălilor cu unele noi, iar instalațiile termice și electrice au fost recondiționate, fiind instalate corpuri de iluminat cu LED. Toate spațiile, inclusiv holurile, au fost acoperite cu covor PVC nou.

Două grupuri sanitare au fost complet reabilitate, fiind montată gresie și faianță, tâmplărie nouă, obiecte sanitare noi, iar instalația sanitară a fost schimbată.
Lucrările vor continua și în perioada vacanței de vară în mai multe unități de învățământ, intervenindu-se, atât în clădirile care adăpostesc săli de clasă, cât și în cele în care funcționează căminele școlare.”, a declarat Lia Olguta Vasilescu.

STIREA TA - Dacă esti martorul unor evenimente deosebite, fotografiaza, filmeaza si trimite-le prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.