Ionel Danca, Seful Cancelariei Premierului, prezinta bilantul primelor 10 zile de guvernare liberala

0
392

Au trecut 10 zile de cand Partidul National Liberal a preluat guvernarea iar Ionel Danca, Seful Cancelariei Premierului a prezentat bilantul primelor 10 zile de guvernare liberala .
“In 10 zile de guvernare liberala:

🔹 Restructurarea Guvernului de la 26 la 16 ministere.
🔹 Organizarea primului tur al alegerilor prezidentiale ȋn conditii civilizate de vot in tara si ȋn strainatate.
🔹 Nominalizarea Comisarului European din partea Romaniei, Adina Valean, aprobata de presedintele desemnat al Comisiei Europene, audiata si votata in Parlamentul Romaniei si ȋn Parlamentul European.
🔹 Desecretizarea Dosarului 10 august 2018.
🔹 Eliberarea din functie a peste o suta de demnitari publici numiti de PSD.
🔹 Retragerea apararii lui Liviu Dragnea din partea Guvernului Romaniei la CEDO.
🔹 Adoptarea OUG pentru acordarea venitului de completare pentru minerii din Valea Jiului care au intrat ȋn programul de disponibilizare.
🔹 Deblocarea aplicatiilor de finantare din fonduri europene pentru 42 de proiecte de apa si canalizare in valoare de 4 miliarde Euro.
🔹 Aprobarea HG pentru implementarea Fondului de Solidaritate al UE in vederea acordarii de despagubiri din fonduri europene pentru judetele din Nord-Est afectate de inundatii in 2018.
🔹 Depunerea aplicatiei de finantare din fonduri europene pentru Spitalul Regional din Cluj.” a explicat Ionel Danca, Seful Cancelariei Premierului.

STIREA TA - Dacă esti martorul unor evenimente deosebite, fotografiaza, filmeaza si trimite-le prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.