Ionel Danca, seful Cancelariei prim-ministrului: Eliminam birocratia pusa in carca cetateanului si simplificam viata romanilor!

0
95

”Eliminam birocratia pusa in carca cetateanului si simplificam viata romanilor. De la nasterea unui copil pana la casatorie si deces, oamenii sunt obligati sa completeze tot felul de formulare statistice cu informatii care exista deja la alte institutii, la evidenta populatiei, la spitale sau la autoritati locale.

Am avut astazi o discutie aplicata la Cancelaria Prim-Ministrului cu presedintele INS pentru a elimina obligativitatea oamenilor de a completa aceste formulare statistice si pentru transmiterea lor intre institutii fara a mai cere cetatenilor sa le completeze.

Citeste si :  A doua zi de Craciun: Ce este INTERZIS si MARE PACAT sa faci azi!

Va dau numai un exemplu, de ce trebuie familia unei persoane decedate sa completeze un formular statistic la primarie cu datele din certificatul constatator medical si sa innebuneasca cu pixul in mana sa scrie ceea ce este deja mentionat in certificatul constatator in loc sa fie alaturi de familia indurerata? Aceasta situatie absurda se repeta si la nasterea unui copil cand sotul are atatea pregatiri de facut pentru noul copil sau la casatorie cand tinerii casatoriti numai grija datelor statistice nu o au in acel moment.

Trebuie eliminata obligativitatea completarii acestor formulare statistice de catre cetateni iar institutiile sa faca acest schimb de date intre ele. Totul trebuie sa fie mai simplu pentru cetateni.

Citeste si :  Mama care si-a ucis propriul copil

Suntem Guvernul liberal care rezolva problemele oamenilor si continuam ceea ce am inceput acum trei luni, sa guvernam in slujba romanilor.” a explicat Ionel Danca ..

Lasa un comentariu aici !

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.