Ionel Gheorghe : Caravana medicală AUR este gata și se află în aceste zile în acele zone ale României în care nu există medici

0
332

Astăzi, la Biroul Parlamentar al deputatului Ringo Dămureanu, a avut loc conferința de presă
săptămânală AUR Dolj. Conferința a fost susținută de deputatul Ringo Dămureanu și coordonatorul județean Ionel Gheorghe.

Coordonatorul județean Ionel Gheorghe a prezentat următoarele subiecte: Caravana medicala AUR și candidații pentru alegerile europarlamentare.

„Caravana medicală AUR este gata!!! Deja se află în aceste zile în zone ale României în care nu există medici. Am pornit la drum către locuri în care Statul nu ajunge să ofere ajutor de specialitate. Facem acest lucru ca o promisiune pentru români.

Am promis un spital din banii de subvenție, nu ne-au lăsat să îl construim fizic, așa că încercăm să facem tot ce putem pentru a ne respecta cuvântul dat. Primele județe în care ajunge caravana „AUR pentru sănătate” sunt Bacău, Neamț, Suceava și Botoșani. Duminică, la comemorarea adormirii marelui domnitor Ștefan cel Mare, caravana a pornit spre Răcăciuni, satul Gheorghe Doja, din județul Bacău, iar luni deja au fost consultați peste 150 de români din zonă.
Dacă știți cadre medicale, anuntați-le să se înscrie aici: „https://caravanamedicala.ro/” ca voluntari pentru o săptămână sau o lună în caravană. Vom face România bine, împreună!

AUR a intrat într-o fază a evoluției sale politice extrem de importantă în care își pune în practică viziunea, promisiunile și misiunea asumată în fața românilor!
Caravana Medicală AUR și-a făcut treaba în această săptămână în județul Bacău. Mii de români au apelat în ultimele zile la serviciile medicale oferite prin intermediul Caravanei AUR.
Imaginile cu românii care au venit zilnic de la prima oră pentru a beneficia de serviciile oferite în cadrul caravanei sunt de-a dreptul emoționante. Am putut vedea bătrâni care ne-au spus, cu lacrimi în ochi, că în sfârșit a venit cineva să-i întrebe de sănătate.
Prin acest proiect, AUR își propune să vină în sprijinul populației din mediul rural vitregită de orice tip de asistență medicală, cei care au fost victimele neglijenței flagrante a statului.
Caravana Medicală „AUR pentru SĂNĂTATE!” va străbate întreaga Țară, oprind în comunele aflate la distanțe mari de spitale și oferind asistență medicală gratuită celor aflați în nevoie.
Caravana AUR va merge în toată Țara, inclusiv în județul DOLJ!
Alianța pentru Unirea Românilor are soluții, în contrast cu Puterea actuală, care nu-i mai reprezintă pe români.”, a anunțat Coordonatorul județean Ionel Gheorghe.

„Românii trebuie să fie demni în Europa și în lume! Vocea poporului român trebuie să se facă auzită în plan extern și să fie orientată către interesele națiunii noastre.
Pentru asta, avem nevoie de patrioți în Parlamentul European, nu de politicieni de carton.
Nu vrem să fim spectatori și nu vrem să fim doar simpli executanți în Uniunea Europeană, așa cum s-a întâmplat în ultimii 33 de ani, când am fost conduși de PSD și PNL.
Alegerile pentru Parlamentul European de anul viitor sunt cele mai importante pe care le avem de la aderarea la Uniunea Europeană. Nu va fi o luptă între stânga și dreapta, între AUR și PSD și PNL, va fi o luptă între suveraniști și progresiști, între patrioți și globaliști.
AUR a ales să prezinte lista de candidați cu un an înainte de alegeri. Este o premieră pentru scena politică din România, unde partidele vechi ne-au obișnuit să ne prezinte candidații cu o lună sau două înainte de alegeri.
Facem acest demers deoarece ne dorim ca toți românii, precum și societatea civilă, să îi cunoască pe cei 50 de candidați pe care noi îi propunem, să se pronunțe cu privire la aceștia.
Haideți să nu mai trimitem în Parlamentul European tot felul de figuri sinistre care au dus la defăimarea României și la slăbirea puterii noastre!”, a încheiat Coordonatorul județean Ionel Gheorghe.

STIREA TA - Dacă esti martorul unor evenimente deosebite, fotografiaza, filmeaza si trimite-le prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.