Ionel Gheorghe : Coaliția PSD-PNL s-a jucat puțin cu organigrama aparatului de specialitate al Consiliului Judeţean Dolj

0
404

Astăzi, la Biroul Parlamentar al deputatului Ringo Dămureanu, a avut loc conferința de presă săptămânală AUR Dolj. Conferința a fost susținută de coordonatorul județean Ionel Gheorghe și deputatul Daniel Gheba.

Referitor la „Școlile doljene, încotro?”, coordonatorul județean Ionel Gheorghe a declarat:
După ce Alianța pentru Unirea Românilor a deplasat în municipiul Craiova și județul Dolj cele 20 de microbuze școlare pe care dorim să le donăm comunităților sărace, iar administrațiile locale, în frunte cu doamna Lia Vasilescu le-au respins categoric, am devenit mai atenți la școlile noastre, în special la cele din mediul rural, dar și la microbuzele școlare care le deservesc.

Așa am descoperit în ultimele zile că există localități în județul Dolj în care microbuzele școlare nu au funcționat niciodată, timp de 12 ani, de când au fost cumpărate, iar elevii din aceste comune nu s-au bucurat niciodată de transport școlar, ceea ce le aduce mari deservicii și încurajează migrația școlară sau chiar absenteismul. Exemplificăm prin Goiești și Dioști.

Școlile doljene încep să fie vopsite multicolor, pe modelul steagului LGBT, iar stema Uniunii Europene și remarca finanțării sunt nelipsite, făcând dovada că nu vorbim de simple coincidențe.

Cerem tuturor cetățenilor din județul Dolj să ne sesizeze de îndată asupra acestor grave derapaje, dar și autorităților locale să supravegheze ferm morala publică și să aibă curajul și demnitatea să intervină, ori de câte ori acestea sunt puse în pericol.

Cu privire la “Sedinta coalitiei de guvernare”, coordonatorul județean Ionel Gheorghe a declarat:
Coaliția PSD-PNL s-a jucat puțin cu organigrama aparatului de specialitate al Consiliului Judeţean Dolj, în pregătirea salvării de la concediere a oamenilor de partid la momentul apariției Ordonanţei de urgenţă pe care Marcel Ciolacu o pregătește.

Niciun post ocupat nu a fost desființat efectiv, doar s-au jucat cu posturile pe schemă, în funcție de nevoia de a ține anumiți oameni în funcții și de a-i degrada puțin pe cei care nu au suficientă susținere.

Interesul PSD și PNL este însă acela de a-și păstra oamenii cu carnet de partid, iar la reorganizarea ce se va aproba după apariția Ordonanței de Urgență promovate de Marcel Ciolacu să-și poată aduce oamenii de la anumite subordonate: muzee, asistență socială, pentru a-i păstra în funcții.

Așadar, PSD nu este serios atunci când păcălește opinia publică cu proiecte de acte normative de reducere a cheltuielilor bugetare și a personalului.

STIREA TA - Dacă esti martorul unor evenimente deosebite, fotografiaza, filmeaza si trimite-le prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.