Ionut Iancu și Ionut Pucă creează campioni! Pe urmele Campionului Ionut Iancu Dynamyte Fighting Show-Tellur

0
256

Sala Sporturilor Romeo Iamandi din Buzău a fost neîncăpătoare sâmbătă seară la gala Dynamite Fighting Show 19 – Cod Roșu la Buzău, acolo unde Simbolul Olteniei în sporturile de contact sportivul Scm Craiova,campionul Dynamyte Fighting Show la categoria grea, Ionut Tancul Iancu a câștigat prin KO confruntarea cu Lutaniuc și s-a calificat în semifinala pentru Centura Dynamyte Fighting de la categoria grea.
Echipa noastră își continuă ascensiunea către înalta performanță.

Cupa DFS Tellur a ajuns la a treia editie iar in acest an a avut loc in Sala Sporturilor “Romeo Iamandi” din Buzău.
Competiția s-a adresat sportivilor amatori, băieți si fete, cu următoarele
grupe de vârsta: 6-7 ani, 8-9 ani, 10-11 ani, 12-13 ani, 14-15 ani, 16-17 ani si adulți +18.
Peste 350 de copii, juniori și seniori au participate la Cupa DFS Tellur.
Componenții lotului SCM Craiova au reușit să-și adjudece trei titluri de campioni nationali,obținând centurile puse în joc.
Razvan Patru,11 ani,50 kg,reușește să câștige pentru a doua oara Centura DFS.
Ionescu Robert, 15 ani, devine campion național la 80 kg.
Isuf Mihai,21 ani,devine campionul national de seniori la 77 kg.

Echipa tehnica compusă din Ionut Puca si Toncea Florin a fost susținută de Patru Nicu si Dragos Coicea.

“Evoluția sportivilor craioveni a fost una ireproșabilă,reușind să se impună în fata unor cluburi cu tradiție în acest sport.
Rezultate bune au avut și Sandu Cristian( 16 ani,55 kg),medalie de bronz la piramida de 65 kg, Cirstea Florin( 15 ani,55 kg),aur-superfight Stoica Evelin(10 ani,35 kg),medalie de aur-superfight,Buia Denis(12 ani,45 kg),medalie de argint,sistem piramidal, Cojoaca Alexandru(10 ani,45 kg),medalie de argint-sist.piramidal, Ianis Dumitrescu(10 ani,35 kg),medalie de argint-superfight, Radu Matei( 9 ani, 30 kg),medalie de argint, superfight,Ghica Luca (10 ani, 45 kg),medalie de argint, superfight.

Munca în echipă,dedicația,încrederea,experienta,comunicarea și plusul cu care vine fiecare membru al echipei au creeat aceste rezultate.
Felicitari tuturor, felicitări organizatorilor, Dynamyte Fighting Show,Federației Romane de sporturi de contact,Federației Romane de Kempo, dl.Catalin Morosanu,dl.presedinte Amatto Zaharia, brigăzii de arbitri reprezentați ai FR.Kempo,pentru implicarea totala în creșterea VALORII NATIONALE REPREZENTATA DE SPORTIVII ROMANI.
Așteptăm cu nerăbdare , asa cum au promis organizatorii sa reprezentăm cu mandrie România la campionatele europene de anul acesta.
Multumim încă o dată oficialităților pentru increderea și suporterul pe care ni-l oferă,conducerii Scm Craiova și colegilor!”, a declarat Ionut Puca..

STIREA TA - Dacă esti martorul unor evenimente deosebite, fotografiaza, filmeaza si trimite-le prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.