Ionut Puca, despre pregatirea lui Enzo Minca si Alin Ionut Iancu pentru Festivalul Artelor Marțiale Brăila : Suntem o echipa completa, avem incredere in noi si ne dorim sa reusim.

0
1018

Alin Ionut Iancu si Enzo Minca se pregatesc pentru Festivalul Artelor Martiale, Editia 1 | Gala Best of the Best care are loc la Braila pe 10 septembrie.

Gala Best Of The Best îi aduce față în față pe cei mai renumiți luptători la nivel național și internațional, care își vor demonstra în fața publicului larg priceperea și puterea.

Sute de persoane sunt așteptate să urmărească reprezentația luptătorilor într-un show plin de fight-uri tensionate: Kickboxing,Box,MMA,Karate,Grappling BJJ.
Doar la Festivalul Artelor Marțiale din Brăila, doar pe 10 Septembrie 2022.

Alin Ionuț Iancu și Cristian Ristea au 5 reprize a câte 3 minute care vor stabili cine este câștigătorul centurii WKU România la categoria HeavyWeight.
Enzo Minca va lupta impotriva lui Cristinel Visoina la Gala Best of The Best BRAILA 2022.
Cei doi sportivi legitimati la SCM Craiova & Power Gym Craiova sunt pregatiti de Ionut Puca.
Antrenorul ne-a raspuns la cateva intrebari cu cateva zile inainte de gala de la Braila..

Jurnal de Craiova : Este ultima suta de metri in privinta pregatirii celor 2 sportivi. Cum a fost intreaga perioada?
Ionut Puca : Mai sunt 9 zile pana la confruntari, atat pentru Enzo care revine intr-un meci pentru titlul national WKU amatori, cat si pentru Iancu, intr-o confruntare de top, impotriva lui Cristian Ristea, sportiv care are in palmares meciuri foarte tari, atat in tara, cat in afara.
Cei doi vor lupta pentru titlul national WKU pro.
Perioada de pregatire a fost foarte incarcata, lunga si pe langa aspectele legate de pregatiri, recuperare, sparringuri, a trebuit sa facem fata racelilor, problemelor familiale, etc. In acest moment suntem in program, linistiti, facem ultimile ajustari.

Jurnal de Craiova : Enzo Minca si Alin Ionut Iancu au doua etape diferite. Enzo revine in ring, Iancu continua meciurile. Cum a fost pentru tine ca antrenor dar si pentru ei ca sportivi?
Ionut Puca : Impreuna cu Iancu am construit un drum am reusit performante frumoase si o linie care duce la reusite.
Ceea ce facem acum este sa continuam aceasta munca minunata.
Cu Enzo e diferit, o data pentru ca a facut un efort permanent pentru a reveni, doi, pentru ca trebuie monitorizat in permanenta, astfel incat sa stim unde greseste si care este planul pentru a face atat atat categoria la care va lupta, 63 kg, cat si faptul ca trebuie sa aiba o forma exceptionala la ora meciului.
Ambele meciuri sunt pe parcursul a 5 reprize x 3 minute.

Jurnal de Craiova : Ca om de sport pot spune ca acest eveniment este unul deosebit. Cum se vede prin ochii unui antrenor?
Ionut Puca : “Antrenorul”, omul care se ocupa de pregatire, monitorizeaza atat sportivii proprii, cat si adversarii, cel care urmareste meciurile, pregateste strategia si mentine nivelul mental necesar unor astfel de confruntari, trebuie sa se asigure ca echipa intelege ceea ce comunici, ca se afla, in urcare” ca forma fizica si mai ales psihica, pentru ca acestea doua fac diferenta, sa se asigure ca strategia de meci, scenariul, a fost inteles pe deplin si sa asigure in continuare un ascendent mental pozitiv, asa incat, toate aceste lucruri sa ne asigure linistea si confortul dinaintea confruntarii.

Jurnal de Craiova : Cei 2 sportivi legitimati la SCM Craiova si Power Gym Craiova au adversari diferiti. Care crezi ca sunt punctele forte ale celor 2?
Ionut Puca : Faptul ca au o dubla legitimare, atat Scm Craiova, cat si Power Gym, este o responsabilitate diferita, pentru ca asteptarile sunt diferite, oamenii cred in noi si se simt reprezentati la cel mai inalt nivel, iar noi trebuie sa confirmam increderea si sustinerea.

Punctele forte ale lui Iancu le stim, este foarte puternic atat fizic, cat si psihic si are lovituri devastatoare, Enzo are o linie tehnica deosebita iar calitatea lui este aceea ca nu renunta niciodata, are un control bun al adversarului si o pregatire superioara. Sa vedem cum va gestiona emotiile!

Jurnal de Craiova : Iancu vine cu centura la Craiova? Daca da sunt sanse sa avem o gala in Banie?
Ionut Puca : Suntem foarte pregatiti psihic si asta va face diferenta. De ce sa nu aducem doua titluri in Banie?
Suntem o echipa completa, avem incredere in noi si ne dorim sa reusim.
Multumim tuturor pentru sustinere si incredere.
Urmeaza o perioada plina pentru noi in care va trebui sa jonglam intre recuperare si meciuri.
Despre un eveniment de kickboxing in Craiova inca nu avem date, insa din cate se poate vedea, traim intr-un oras minunat care evolueaza foarte frumos, ultimul festival Intencity a confirmat acest lucru.
Ne dorim foarte mult sa ne ridicam la acest nivel prin reusite noastre atat in Kickboxing, cat si in Kempo!

Visits: 0

STIREA TA - Dacă esti martorul unor evenimente deosebite, fotografiaza, filmeaza si trimite-le prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.