Ionut Stroe , Deputat PNL Dolj : O tribuna comuna pentru opozitia din Craiova.

0
187

Initiativa deputatului USR , Adrian Claudiu Prisnel este apreciata si de Ionut Stroe care o sustine si spera sa convinga cat mai multi colegi dar si din alte partide . Opozitia unita la alegerile de anul viitor poate aduce schimbarea la Primaria Craiova .
Un candidat unic are sanse mari sa castige fotoliul de primar al Craiovei .

“Colegul si amicul meu, Adrian Claudiu Prisnel, parlamentar USR, a propus recent o idee pe care o sustin de mai multa vreme.

Citeste si :  Abuz al politistiilor locali din Craiova fata de un restaurant din mall

Am spus-o de mult, pe contul meu de FB, in emisiuni in care am participat si declaratii publice: trebuie sa gasim o formula comuna pentru un candidat al opozitei la Craiova. Alegerile intr-un singur tur ne obliga. Este singura solutie realista ca sa putem alunga PSD. Si consider ca avem mult mai multe lucruri care ne apropie decat ne despart.

Voi incerca sa ii conving, in urmatoarele luni, atat pe colegii din PNL, cat si pe cei din celelalte partide de opozitie, ca sunt cea mai buna solutie de candidat la primaria Craiova. Sunt mereu deschis la idei bune si cred ca putem face o echipa unita pentru Craiova.” a explicat Ionut Stroe pe reteaua de socializare .

Citeste si :  Marian Vasile , Consilier Municipal PNL : In anul 2018, la Primaria Craiova, NU exista o harta completa a retelelor de apa, canal, termoficare!

Lasa un comentariu aici !

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.