Ionut Stroe, ministrul Tineretului si Sportului : Strategia PSD a fost sa duca lucrurile in derizoriu

0
152

Stefan Stoica, presedintele PNL Dolj, Ionut Stroe – ministrul Tineretului si Sportului, senatorul Mario Ovidiu Oprea, presedintele PNL Craiova si deputatul Nicolae Giugea au sustinut astazi, in ultima zi de campanie electorala, o conferinta de presa la sediul filialei doljene a Partidului National Liberal.
Ionut Stroe, ministrul Tineretului si Sportului a dorit sa sublinieze importanta alegerilor de duminica, dar si faptul ca PNL poate realiza un scor istoric. ”Duminica ne asteapta o decizie uriasa! Spun ca este o decizie uriasa pentru ca exista in momentul de fata doua optiuni si o diferenta clara intre cei doi candidati. Noi, Partidul National Liberal, putem, la aceste alegeri, sa realizam un scor istoric si spun asta pentru ca avem oportunitatea de a inregistra un succes suficient de concludent si definitoriu in legatura cu viitorul acestei tari. Strategia PSD a fost sa duca lucrurile in derizoriu”, a declarat ministrul Tineretului si Sportului, Ionut Stroe.
“Putem face un scor istoric alaturi de Klaus Iohannis. Sunt ferm convins ca si judetul Dolj isi doreste o schimbare.

Citeste si :  S-a deschis Muzeul National Constantin Brancusi de la Targu Jiu, la 144 de ani de la nasterea sculptorului

Generatia tinerilor de azi, in care ma includ si pe mine, este o generatie care s-a saturat sa o ia pur si simplu de la capat, care s-a saturat sa fie intoarsa in trecut de politicieni de carton, de politicienii pe care PSD i-a promovat.

Generatia Facebook, Instagram, generatia social media este mai activa ca oricand, isi cunoaste foarte bine drepturile si interesele, si-a manifestat acest apetit pentru politica.

Alaturi de toate categoriile sociale care il sustin pe Klaus Iohannis speram sa atingem pragul de 70% al tuturor romanilor care isi doresc sa depasim epoca politicienilor invechiti ai PSD” a mai declarat ministrul Tineretului si Sportului, Ionut Stroe.

Citeste si :  Ștefan Stoica, președintele PNL Dolj : Guvernul Orban și-a respectat promisiunea, Spitalul Regional Craiova devine realitate!

Lasa un comentariu aici !

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.