Ionuț Stroe, noul lider al parlamentarilor români de la Adunarea Parlamentară a Consiliului Europei

0
175

Plenul reunit al Parlamentului a votat numirea deputatului Ionuț Stroe în funcția de președinte al Delegației României la Adunarea Parlamentară a Consiliului Europei – APCE.

Cu o activitate de peste 10 ani in acest for de prestigiu,Ionut Stroe a ocupat functia de vicepresedinte . Ionut Stroe a intrerupt activitatea ocupand functia de ministru al Tineretului si Sportului timp de un an .. 

“În următorii 4 ani, voi reprezenta, din nou, țara noastră la Adunarea Parlamentară a Consiliului Europei (APCE), de data aceasta în calitate de președinte al delegației României.
Le mulțumesc colegilor din PNL pentru încrederea acordată și colegilor din Parlament pentru susținere!

După 10 ani de activitate în APCE, preiau cu multă responsabilitate acest rol. Este o organizație pe care o cunosc bine, unde am fost și vicepreședinte, și raportor pe teme importante, de unde am pledat în dezbaterile Comisiei de la Veneția împotriva legilor justiției, promovate de guvernarea Dragnea.

Democrația și drepturile omului trebuie să reziste. Criza globală COVID a produs multe pagube, iar APCE trebuie să se asigure că problemele și tensiunile sociale și economice nu se vor transforma în crize politice care să destabilizeze regimurile democratice din statele membre.” a declarat deputatul Ionut Stroe .

Hits: 0

STIREA TA - Dacă esti martorul unor evenimente deosebite, fotografiaza, filmeaza si trimite-le prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.