Ionut Stroe : Voi continua sa îi reprezint pe craioveni și doljeni în Camera Deputaților candidând din partea PNL pentru un mandat de deputat.

0
29

Ionut Stroe,deputatul PNL si Ministrul Tineretului si Sportului , este pe lista PNL Dolj la Alegerile Parlamentare . Ionut Stroe candideaza pentru inca un mandat de deputat fiind pe locul 3 pe lista PNL Dolj alaturi de Stefan Stoica , presedintele PNL Dolj care se afla pe primul loc si profesor Nicolae Giugea , deputat PNL Dolj care se afla pe locul 2 ..

“Voi continua sa îi reprezint pe craioveni și doljeni în Camera Deputaților candidând din partea PNL pentru un mandat de deputat. Astăzi, au fost validați toți colegii care vor reprezenta Partidul National Liberal în această cursă. Le mulțumesc tuturor pentru încredere!

Știu că sprijinul pentru echipa noastră, a PNL, în ultimii 4 ani de zile, a crescut semnificativ și constant în Oltenia și în Dolj. Înseamnă că ce am făcut, proiectele propuse și felul în care am guvernat sunt apreciate de craioveni și doljeni.

Am pus, la rândul meu, umărul la aceste rezultate, prin activitatea parlamentară în opoziție, prin cea de diplomație parlamentară la Adunarea Parlamentară a Consiliului Europei și recent în calitate de Ministru al Tineretului și Sportului, pe parcursul ultimului an.

Oltenia are o șansă nouă pentru dezvoltare. Iar această șansă vine de la guvernarea PNL! „Dezvoltăm România” este mai mult decât o promisiune, este un plan extins pe care l-am pregătit în aceste luni, în pofida pandemiei.” a declarat Ionut Stroe.

Lasa un comentariu aici !

Da o stea articolului !

0 / 3 Privacy Policy

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.