Ionut Stroe,ministrul Tineretului si Sportului : Am adoptat hotararea de Guvern cu privire la reabilitarea Colegiului Carol I si a Operei Craiova.

0
156

Vineri, 19 iunie, la sediul PNL Dolj a avut loc o conferinta de presa sustinuta de Stefan Stoica – presedintele PNL Dolj, Ionut Stroe – ministrul Tineretului si Sportului, senatorul Mario Ovidiu Oprea – presedintele PNL Craiova, deputatul Nicolae Giugea – candidatul PNL pentru functia de primar al Municipiului Craiova si consilierul judetean Alexandru Gidar – candidatul PNL pentru functia de presedinte al Consiliului Judetean Dolj.

Ionut Stroe, ministrul Tineretului si Sportului s-a referit la impozitarea pensiilor speciale. ”A fost un proiect pe care PNL si l-a asumat si am reusit sa il ducem la bun sfarsit. Am schimbat si statutul Parlamentului pentru a putea reechilibra situatia pensiilor speciale.” a spus ministrul Ionut Stroe. El a mai mentionat ca reabilitarea Colegiului National “ Carol I“ a fost un proiect pe care PSD l-a tot tergiversat, iar PNL-ul a reusit sa il puna in miscare.

Citeste si :  Nicolae Giugea a avut o intalnire la Ministerul Culturii despre proiectul de reabilitare al Teatrului Național Marin Sorescu

„Am adoptat hotararea de Guvern cu privire la reabilitarea Colegiului Carol I si a Operei Craiova. Este vorba de un proiect tergivesat, un proiect care ar fi trebuit sa se afle mai ales in atentia autoritatilor locale, nu sa ne astepte pe noi sa venim la guvernare dupa atatia ani de opozitie. Tergiversarea acestui proiect consider ca e un dezastru pentru PSD, dar, sa trecem peste aceste aspecte si sa vedem ce ne asteapta. Este vorba de o suma de 114 milioane de lei si de o perioada de implementare de 30 de luni. Va fi cel mai important centru cultural si educativ al Craiovei, va fi o cladire etalon cu care sa ne mandrim si pe care s-o multiplicam cu ajutorul viitorului nostru primar. Tot in sedinta de guvern din 11 iunie am emis ultima hotarare de guvern de expropiere pentru ultimul tronson al drumului expres craiova-Bucuresti. In privinta drumului expres, lucrurile merg inainte, pe doua dintre tronsoane se lucreaza si ultimele tronsoane sunt in curs de contractare si vom avea in final acest drum de mare viteza care sa lege Craiova de Bucuresti, dar si, daca vom avea Pitesti-Sibiu, cu restul tarii” a declarat Ionut Stroe, ministrul Tineretului si Sportului.

STIREA TA - Dacă esti martorul unor evenimente deosebite, fotografiaza, filmeaza si trimite-le prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.