Ipoteza care arunca-n aer cazul Caracal! Cine a luat-o pe Luiza Melencu!

0
137

Ipoteza care arunca in aer pur si simplu cazul Caracal. Luiza Melencu este in viata si a fost rapita de un apropiat al lui Gheorghe Dinca. O spun cei din familia tinerei care au decis sa faca un demers fara precedent. Luiza urmeaza sa fie cautata in strainatate.

Cazul Caracal explodeaza pur si simplu. Bunicul Luizei Melencu vine cu o ipoteza incredibila. Barbatul este convins ca nepoata lui nu a fost omorata de catre monstrul Gheorghe Dinca.
Mai mult, acesta spune ca imediat dupa ce a fost rapita de monstrul din casa groazei fata a fost luata de baiatul lui Dinca si dusa in Arad. Mai mult, si avocatul familiei Melencu sustine aceasta ipoteza. Tonel Pop spune ca impreuna cu familia Luizei va incerca sa o identifice pe fata in Italia.
Dar asta nu e tot. Luiza va fi cautata si in Germania. “Suntem convinsi ca este in viata, toata familia lui Dinca la astfel de evenimente a fost in jurul lui. De unde sa stiu eu ca acest Dinca nu a luat-o pe Luiza si acolo intr-o parcare a venit fiu-sau si a dus-o la Arad, la domeniile lor. Poate a venit cineva si a dus-o din ziua aia!”, a spus bunicul Luizei.

Citeste si :  Dinca si complicele sau au fost transferati la Penitenciarul Craiova

Altfel, magistratii Tribunalului Olt au prelungit miercuri, cu 30 de zile, pana pe 24 octombrie, mandatul de arestare pentru Gheorghe Dinca, inculpat pentru omor in cazul disparitiei Alexandrei Macesanu si Luizei Melencu.
Potrivit purtatorului de cuvant al Tribunalului Olt, judecatorul Florentina Stana, hotararea instantei poate fi atacata cu apel, insa Dinca a anuntat ca nu va formula contestatie.
Cauza este instrumentata de procurorii DIICOT, iar printre acuzatiile aduse lui Dinca sunt cele de omor si viol.
Luni si marti, procurorii DIICOT si ofiterii de politie judiciara au reconstituit partial principalele momente ale infractiunilor pe care le-ar fi comis Gheorghe Dinca, activitatile desfasurate de anchetatori vizand si indicarea de catre acesta a modalitatii si mijloacelor comiterii infractiunilor de profanare de cadavre.

„In zilele de 16 si 17 septembrie, procurorii DIICOT – Structura Centrala, impreuna cu ofiteri de politie judiciara delegati in cauza, pe baza materialului probator administrat pana in prezent, au procedat la reconstituirea partiala a activitatilor ce reprezinta elementul material al infractiunilor cercetate in cauza denumita generic ‘Caracal’. Activitatile intreprinse au vizat indicarea de catre inculpatul Dinca Gheorghe a principalelor momente sub aspectul racolarii, rapirii, adapostirii, violarii si uciderii celor doua victime, precum si modalitatea si mijloacele comiterii infractiunii de profanare de cadavre, in raport de aceleasi doua victime”, se precizeaza in comunicatul DIICOT.
Pe 26 iulie, in urma unei perchezitii, in locuinta lui Dinca din Caracal au fost gasite intr-un butoi, in cenusa, resturi osoase de natura umana. Potrivit DIICOT, raportul de expertiza medico-legala a indicat faptul ca persoana de sex feminin evidentiata in urma analizelor genetice ale probelor biologice de os este Alexandra Macesanu, cu o probabilitate de 99,93%.
Gheorghe Dinca a recunoscut ca a ucis-o pe Alexandra Macesanu, de 15 ani, pe data de 25 iulie, cand a surprins-o cu telefonul in mana sunand la 112 si, ulterior, i-a incinerat corpul. De asemenea, el a sustinut ca a ucis-o si pe Luiza Melencu, de 18 ani, disparuta in luna aprilie.

Lasa un comentariu aici !

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.