Irina are nevoie de ajutorul nostru! Eleva de la „Elena Cuza” Craiova duce o lupta crancena cu o forma grava de cancer osos

0
159

Irina are nevoie de ajutorul nostru! Eleva de la „Elena Cuza” Craiova duce o lupta crancena cu o forma grava de cancer osos 1O tanara de 17 ani din Craiova, elevă a Colegiului Național „Elena Cuza”, are nevoie de sprijinul nostru! Irina Naidin a fost diagnosticată cu o tumora maligna osoasa, o formă gravă de cancer osos, fiindu-i afectată coloana vertebrală. Vineri, 17 noiembrie, tânăra va pleca în Franța, pentru tratament. Irina are nevoie, în primă fază, de 75.000 de euro pentru această deplasare. Costul total al intervenției se ridică la 200.000 de euro. Orice sumă pe care o puteți dona, orice persoană sau instituție la care puteți apela ar fi un ajutor extrem de important pentru Irina!

Citeste si :  Primaria Craiova ignora cererea depusa de Universitatea Craiova!

Colegii tinerei vor organiza, vineri, la orele 12.00, un eveniment de strângere de fonduri, chiar în instituție, la Colegiul Național „Elena Cuza” din Craiova. Persoanele care nu pot ajunge la liceu, dar care vor să o ajute pe Irina, au la dispoziție două conturi bancare deschise de către părinții fetei:

RO66BRDE441SV15372824410 EUR
RO70BRDE441SV15372744410 LEI
Titularul contului: Elena-Viorica Cerăt-Naidin

Lasa un comentariu aici !

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.