Irina are nevoie de ajutorul nostru! Eleva de la „Elena Cuza” Craiova a plecat spre Franta !

0
514

Irina are nevoie de ajutorul nostru! Eleva de la „Elena Cuza” Craiova a plecat spre Franta ! 1Irina Naidin a fost diagnosticată cu o tumora maligna osoasa, o formă gravă de cancer osos, fiindu-i afectată coloana vertebrală. In primă fază a avut nevoie de 75.000 de euro pentru această deplasare. Costul total al intervenției se ridică la 200.000 de euro. Orice sumă pe care o puteți dona, orice persoană sau instituție la care puteți apela ar fi un ajutor extrem de important pentru Irina!

„Irina a decolat la ora 17 de la Bucuresti spre Franta, mai exact Clermont-Ferrand. Taxa de 75.000 de euro a fost achitata la spitalul de acolo.  Irina a reusit sa plece datorita noua, a tuturor!” a publicat Adi Trita , un coleg al Irinei din „Elena Cuza” .

Citeste si :  Bullying-ul in scolile din Craiova a ajuns la cote alarmante. Eleva din Craiova, filmata in timp ce este batuta si scuipata de o colega

Irina are nevoie de ajutorul nostru! Eleva de la „Elena Cuza” Craiova a plecat spre Franta ! 2

In zilele urmatoare se va concretiza si un spectacol in scop caritabil pentru ca are nevoie de inca 200.000 de euro .

Emil Iulian Mladin impreuna cu Jurnal de Craiova am inceput si noi o campanie de strangere de fonduri pentru Irina iar zilele urmatoare urmeaza ca toti banii donati sa ajunga in cele doua conturi .

Cum poti dona ? Ai aici toate modalitatile :

Sms cu „Irina” la 8828 pentru a dona 2€
RO66BRDE441SV15372824410 EUR
RO70BRDE441SV15372744410 LEI
Titularul contului: Elena-Viorica Cerăt-Naidin
Cont PayPal: [email protected]

Nu uitati Irina are nevoie de 200.000 de euro !

STIREA TA - Dacă esti martorul unor evenimente deosebite, fotografiaza, filmeaza si trimite-le prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.