Isidor Raducea a depus la Primaria Craiova o cerere prin care ii anunta ca intentioneza sa amenajeze prima canisita din oras din fonduri proprii

0
677

Isidor Raducea a depus la Primaria Craiova o cerere prin care ii anunta ca intentioneza sa amenajeze prima canisita din oras din fonduri proprii 1Isidor Raducea a depus la Primaria Craiova o cerere prin care ii anunta ca intentioneza sa amenajeze prima canisita din oras din fonduri proprii. In aceasta cerere solicita Primariei sa identifice un teren in Parcul Nicolae Romanescu, care sa respecte regimul juridic, pentru a amenaja primul spatiu de recreere pentru cainii cu stapan din Craiova.

“Subsemnatul RADUCEA ISIDOR va aduc Ia cunostinta prin prezenta ca, in urma unui sondaj realizat in mediul online, exista o dorinta foarte mare, in randul iubitorilor de caini din Craiova, de amenajare a unor spatii de recreere pentru cainii cu stapan (CANISITE). Pentru iubitorii de animale, cainii reprezint’a mai mult decat simple animale de companie. In general animalele de companie intra in familille craiovenilor fie la dorintele copiilor, fie ca insotitori pentru persoanele cu dizabilitati sau persoanele mai In. varsta. Vedem din ce in ce rnai multi craioveni care isi plimba animalele de companie in lesa pe strazile orasului. Acest lucru nu poate fi decat imbucurator deoarece s-a dovedit ca animalele sunt benefice oamenilor, asigurandu-le nu numai companie si suport emotional, dar ajuta la reducerea stresului si sentimentului de singuratate, cresterea rezistentei la alergii, dezvoltarea laturii sociale si cresterea responsabilitatii si increderii in sine a copiilor.

In speranta unei bune colaborari, va solicit in prima faza identificarea unui teren cu o suprafata de cca. 400-500 mp, care sa respecte regimul juridic, in Parcul Nicalae Romanescu, pentru realizarea primei Canisite din Craiova, ca proiect pilot, spatiu pe care ma angajez sa arnenajez din foduri proprii. Intentionez sa-1 ingradesc, sa-I prevad cu placute inscriptionate din care sa rezulte destinatia locului, precurn si sa-1 dotez Cu mobiler special.
in scopul promovarii unui comportament civilizat fata de oameni, responsabil fata de animal si pentru a ne alinia standardelor actuale, arnenajarea unui astfel de spatiu este imperios necesara.”

Intreaga cerere este aici :

Isidor Raducea a depus la Primaria Craiova o cerere prin care ii anunta ca intentioneza sa amenajeze prima canisita din oras din fonduri proprii 2

Hits: 1

STIREA TA - Dacă esti martorul unor evenimente deosebite, fotografiaza, filmeaza si trimite-le prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.